Suriname drugs | - Baaswaterval.nl
Header Praktijk Baaswaterval

Suriname drugs

  • 0 reactie(s)
  • 1199 x bekeken
  • 0 reactie(s) 1199 x bekeken
*

Troy

bewerk
Suriname drugs
« Gepost op: 17 januari 2019, 17:37 »
e wat gebeurt er in Suriname?? dan hoor ik alleen maar djoegoe djoegoe over koelie en blakaman .. ruzie over drugs. a tori spang.  ik kreeg net een app

DRUGSOORLOG ZAAIT ANGST IN SURINAME.!
16-01-2019 - Bron: Ludwich van Mulier

Er is zichtbaar paniek ontstaan in de gelederen van de NDP (regeringspartij) in Suriname, na de vondst van 2344 kilogram (EENZELFDE HOEVEELHEID IS ZOEK) cocaïne in een partij rijst die klaarstond voor verscheping naar Europa. Justitiële autoriteiten zwijgen als het graf, de politie laat een verdachte bewust ontsnappen en komt achteraf met een semantische verklaring over de betekenis van HOREN en VERHOREN. Allerlei smoesjes terwijl in de praktijk de vrijgelaten verdachte (blijkt later) op de vlucht slaat. Voor wie de man op de vlucht is geslagen is de hamvraag? Was er sprake van op de vlucht doodgeschoten? Enfin, zijn "vrijheid" duurde niet lang, want 14 januari werd zijn lijk op een strand in Guyana gevonden;

GELIKWIDEERD. Nitender Oemrawsingh, de man wiens foto's (in gezelschap van Bouterse) circuleren in de sociale media, in gezelschap van Bouterse, leeft niet meer. De man is koelbloedig geliquideerd en gedumpt in Guyana. Gelijktijdig is de minister van Justitie en Politie spoorloos, beledigt de president de PG, verklaart de politie dat "grote drugsjongens moeilijk te vangen zijn, de advocaat van de voortvluchtige weet van de hoed en de rand. De politie weet van niets en vind dat niemand verdacht is. Toen de bevolking begon te klagen en de gramschap zich richtte tegen de autoriteiten kwam de politie in allerijl met arrestaties van douanepersoneel op de haven. Brunswijk, lid van een parlementaire commissie (Justitie & politie) verklaart 5 dagen na de drugsvondst pas te zijn geïnformeerd. Dit alles werd de geschrokken en zwakke president te veel en hij ligt nu ziek in bed aan het bijkomen van alle commotie in geheel Suriname.

De VHP blijft , als een Mohamed Ali, haar eigen muziek afdraaien (Wij zijn de grootste), dat zij op de maan een afdeling heeft geopend en dat als zij 28 zetels cadeau krijgen zij Suriname gaan helpen (anders niet?) Somohardjo (PL)zegt dat het niet zo door moet gaan anders wordt Suriname een Narcostaat (dus we zijn het nog niet). De vondst van 4000 kilo drugs kan nog net door de beugel maar het moet niet erger worden, aldus Somo. De overheidsvoorlichter - een limbo danser- is desperaat en scheldt iedereen voor vies en vuil uit, nadat over hem "me - too" berichten over mishandeling van personeel op zijn werkplek circuleren in het land. Het Nationaal Informatie Instituut (NII) is de kluts kwijt. Argentinië trekt zijn ambassade terug uit Suriname. Brazilië en 13 zuid-Amerikaanse landen zijn woedend op de Surinaamse regering die de in ongenade gevallen Nicolas Maduro, president van Venezuela , door dik en dun blijft verdedigen.

Nu de ondergrondse drugsoorlog werkelijk ernstige vormen begint aan te nemen, en er reeds een persoon is geliquideerd die duidelijke banden heeft gehad met de Nationale Democratische partij van Bouterse. Nationale vissers zijn boos omdat de 6 Chinese trawlers onduidelijke stroperij uitvoeren met schijnbewegingen en de bevolkingsvisserij wordt bedreigd. Zijn de Chinese boten weg of niet weg? Terwijl Surinamers ruziën en discussiëren over de territoriale wateren voor de kust, worden hun vissers zonder bescherming op zee beroofd en vermoord. Moord en doodslag volgen elkaar op in snel tempo. Het land is onveilig geworden. Wees alert mensen. Een kat in het nauw maakt rare sprongen. De NDP staat op springen, want de NDP-ers willen geen slachtoffer worden van een verdwaalde kogel. Houdt het hoofd koel in de CHAOS.

Ludwich van Mulier


Gerelateerde onderwerpen