het lijkt op een bananenwinkel in Sociaal | Odi Odi
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

het lijkt op een bananenwinkel

  • 0 reactie(s)
  • 3041 x bekeken
  • 0 reactie(s) 3041 x bekeken
*

Offline Boogschutter

  • ******
  • 1336
  • mi na wang bigi oema na mi oso sa mi wani mi ka do
    • Bekijk profiel
bewerk
het lijkt op een bananenwinkel
« Gepost op: 09 februari 2015, 10:54 »
Odi brada nanga sa,
fawaka nanga ung.
wel na kranti me lesi, me si dief vrij,politiemannen opgesloten.

me lesing bung, of mi moes habbi wan bril,

a no kang tog.
bigi bigi skowtmannen sluit je op en de dief laat jij lopen. inspek wat gebeurt daar , het komt over als bananen winkel.
yu leki skowtu e gwa wroko, dan yu baas e sluit yu op. wan sani ne klop dja.

lees mee, want mi bri mie moes habi wan bril.
boogiwoogi
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Bewoners van Waldeck in het district Nickerie zijn pissig over het feit dat twee agenten zijn opgesloten en de dief is vrijgelaten. Maandagmorgen zullen bewoners een petitie bij het commissariaat van Nickerie indienen, waarin ze vragen dat inspecteur Norma Martodikromo gemuteerd wordt. Zij vinden dat Martodikromo verkeerd heeft gehandeld door niet eerst een onderzoek te laten instellen en de dief die op heterdaad is betrapt, heen te sturen.

 Ook politieagenten nemen het op voor hun collega’s. Zij stellen zich op het standpunt dat als zij een melding binnenkrijgen de inspecteur zal gaan om het onderzoek in te stellen. Ze zijn nu bang om op te treden. Zij vinden dat de inspecteur de officier van justitie verkeerde informatie heeft verstrekt. Zo zou zij hebben aangeven dat de politieagenten de verdachte vlak voor de winkel zouden hebben aangehouden. Volgens de winkeleigenaar heeft de verdachte nadat hij gestolen heeft zich via een bosschage verplaatst naar een andere straat. Buurtbewoners hebben de man overmeesterd en de politie heeft hem in de boeien geslagen. Hij heeft zich ook verzet toen de politie hem wilde arresteren, waardoor hij enkele schrammetjes heeft opgelopen.

 De bewoners vragen zich af waarom de leiding van politieressort Waldeck de getuigen niet gehoord heeft. De politie heeft op de verdachte spullen gevonden die gestolen zijn in de winkel. De verdachte heeft ook aangegeven waar hij de spullen vandaan heeft. Wat ook nog komt bij kijken is dat de verdachte illegaal in het land vertoeft. Assembleelid Rashied Doekhie (NDP/Mega Combinatie) eist ook het vertrek van de inspecteur. Hij vindt dat dit de zoveelste zaak is waar er fouten zijn gemaakt. De gewestelijke politiecommandant Robert Rakijo wenst niet te reageren op deze zaak. Hij deelt mee dat er een onderzoek gaande is en dat het bevoegde gezag gevraagd heeft om geen commentaar te geven
bron: Starnieuws


mi na wan bigi oema in mi oso sa mi wani mi kan doe, hatcheeeee



Gerelateerde onderwerpen