Huisregels en voorwaarden voor het gebruik van het forum in Suriname Community
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Huisregels en voorwaarden voor het gebruik van het forum

 • 1 reactie(s)
 • 4407 x bekeken
 • 1 reactie(s) 4407 x bekeken
*

Offline Moderator

 • Moderator Forum Baaswaterval
 • *****
 • 1078
  • Bekijk profiel
bewerk
Huisregels en voorwaarden voor het gebruik van het forum
« Gepost op: 19 mei 2018, 18:32 »
Wanneer u als gast, bezoeker of lid gebruikt maakt van het forum gaat u akkoord met de huisregels, disclaimer, privacy voorwaarden. Deze zijn te vinden op elke webpagina onder in de website of in het menu op de mobiele website.

Alle FAQ’s en Policies zoals te vinden in elk subforum blijven onverminderd van kracht en gelden als aanvulling op de huisregels. In gevallen waarbij een FAQ of Policy conflicteert met de huisregels, gelden de huisregels.

Huisregels

 • Door het gebruik van het forum, ga je ermee akkoord dat je geen vervalste, lasterlijke, onjuiste, beledigende, vulgaire, haatvolle, treiterende, obscene, godslasterlijke, seksueel georiënteerde, bedreigende, privacy schendende, materiaal voor volwassenen of andere wettelijk verboden materiaal of berichten plaatst.

 • Baaswaterval.nl behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor gasten en leden zonder opgaaf van reden de toegang tot het forum (of domein Baaswaterval.nl) geheel of gedeeltelijk en voor bepaalde of onbepaalde tijd te ontzeggen. Daarnaast behoudt Baaswaterval.nl zich het uitdrukkelijke recht voor vormgeving en/of inhoud van berichten, reacties of welke andere vorm van content ook te wijzigen, verspreiden of verwijderen, features en mogelijkheden toe te voegen of te verwijderen.

 • Ook ga je ermee akkoord dat je op de hoogte bent dat je geen door auteursrechten beschermd materiaal op het forum mag plaatsen tenzij het onder je eigen auteursrechten valt of je schriftelijke toestemming hebt van de eigenaar van de auteursrechten. Spam, grote aantallen berichten, reclame, kettingbrieven, piramideverkoop en petities zijn ook verboden op het forum.

 • Hou er rekening mee dat het onmogelijk is voor de beheerders van het forum om alle berichten te lezen en de inhoud ervan te valideren. Wees ervan bewust dat we niet actief de geplaatste berichten monitoren, en zodoende niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor de inhoud hiervan. We kunnen de juistheid, compleetheid en bruikbaarheid van informatie in de berichten niet garanderen. Geplaatste berichten drukken de mening van het lid dat ze heeft geplaatst uit, en niet noodzakelijk de mening van Baaswaterval.nl, haar stafleden, hun vervangers, of de eigenaar van het forum. Eenieder die bezwaar heeft tegen de inhoud van een bepaald bericht, wordt aangemoedigd om het bericht in kwestie direct te melden aan een beheerder of moderator van het forum. De staf en de eigenaar van het forum behouden het recht om bezwaarlijke berichten te verwijderen, binnen een redelijke tijdspanne, wanneer zij de verwijdering als noodzakelijk zien. Dit is echter een handmatig proces, dus houdt er rekening mee dat niet altijd direct gehandeld kan worden. Hetzelfde beleid geldt voor de informatie in profielen van leden.

 • Als gast/lid ben jij zelf verantwoordelijk voor de inhoud van de door jou geplaatste berichten. Bovendien verklaar je je akkoord om de eigenaars van het forum, de aanverwante websites, het bestuur en hun helpers te vrijwaren van enige door jou veroorzaakte schade. De eigenaren van het forum behouden ook het recht tot het onthullen van je identiteit (of enige andere informatie vergaard in deze dienst), in het geval van een gerechtelijke vordering die is voortgekomen uit een situatie die is ontstaan door jouw gebruik van dit forum.

 • Je hebt de mogelijkheid om, tijdens het registratieproces, een gebruikersnaam te kiezen. We adviseren je om de naam passend te houden. Je gaat ermee akkoord dat je het wachtwoord van de gebruikersaccount die je registreert, niet zult doorgeven aan derden, met uitzondering van beheerders, voor je eigen bescherming en rechtsgeldigheid. Je stemt ook in nóóit een account van een ander te zullen gebruiken, om wat voor reden dan ook. Tevens adviseren we je ten zeerste om een complex en uniek wachtwoord te gebruiken, om accountdiefstal te voorkomen.

 • Nadat het registreren en inloggen op het forum, kan je een meer gedetailleerd profiel aanmaken. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om de informatie in dit profiel proper en juist te houden. Enige informatie die de eigenaar of stafleden van het forum als onjuist of onzedelijk beschouwt, zal worden verwijderd, met of zonder voorafgaande kennisgeving. Gepaste sancties kunnen volgen.

 • Bij ieder bericht dat je post, zal je IP-adres worden opgeslagen, voor het geval dat je toegang tot het forum ontzegd moet worden of je internet-dienstverlener (ISP) benaderd moet worden. Dit zal enkel gebeuren in het geval van een ernstige overtreding.

 • Wees erop attent dat het een lid niet is toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming op welke wijze dan ook reclame te maken voor producten, diensten en/of verwijzingen naar websites en/of bedrijven. Bij overtreding volgt direct uitsluiting op het forum.

 • Bij plaatsing van een bijdrage aan het forum verleent het lid aan Baaswaterval.nl het onherroepelijke en onvoorwaardelijke recht de bijdrage binnen het forum te publiceren. Baaswaterval.nl is daar voor geen vergoeding voor verschuldigd. Dit verleende gebruiksrecht is onherroepelijk in die zin dat eenmaal geplaatste bijdragen, om wille van de leesbaarheid van de discussies, niet meer ingetrokken of aangepast kunnen worden. Het verleende gebruiksrecht duurt ook na een eventuele beëindiging van het lidmaatschap onverminderd voort. Uitzonderlijke gevallen worden benoemd in de privacyregels.

 • Door het gebruik van het forum geeft u Baaswaterval.nl de onherroepelijke volmacht om uw bijdrage, zodra deze is geplaatst, zonder beperkingen of kosten aan te wenden voor bewerking, exploitatie en publicatie in uitgaven (tijdschriften, boeken, websites, elektronische nieuwsbrieven, andere gedrukte en digitale media, televisieprogramma’s en andere media). U geeft Baaswaterval.nl tevens toestemming om uw bijdrage aan anderen ter beschikking te stellen, in onbewerkte dan wel bewerkte vorm. Baaswaterval.nl is niet verplicht bij publicatie van enige bijdrage de auteur of diens gebruikersnaam te noemen.

 • Alle rechten zijn expliciet voorbehouden. Behalve het downloaden en printen van geboden informatie voor persoonlijk gebruik, of anders voor zover dit expliciet door Baaswaterval.nl wordt aangegeven danwel hiervoor uitdrukkelijk schriftelijk toestemming voor wordt verleend, is het niet toegestaan de inhoud van deze website en haar onderdelen geheel danwel gedeeltelijk over te nemen, vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook te distribueren of openbaar te maken. Het overnemen van beeld, nieuws- of andere berichten van Baaswaterval.nl zonder voorafgaande schriftelijke toestemming is uitdrukkelijk verboden.


« Laatst bewerkt op: 19 mei 2018, 18:38 door Moderator »


bewerk
Re: Huisregels en voorwaarden voor het gebruik van het forum
« Reactie #1 Gepost op: 26 mei 2022, 15:42 »
odi odi,
kan iemand mij vertellen of de kromanti hetzelfde is als wat in de hindugeloof HANUMAN wordt genoemd


Gerelateerde onderwerpen