Aanval van takru sani in Waargebeurd | Ghost Story en Bakru Torie
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Aanval van takru sani

  • 3 reactie(s)
  • 4116 x bekeken
  • 3 reactie(s) 4116 x bekeken
Gast

Kondre piking

bewerk
Aanval van takru sani
« Gepost op: 10 september 2009, 09:50 »
odiodi alla suma,

Dit is een korte gebeurtenis die me ongeveer een jaar of 3 terug overkomen in Amsterdam zuidoost(gein).


Ik liep met een aantal vrienden over een best donker fietspad rond een uur of 23:00, we spraken en waren aan het lachen en best luid(swiet tori be gi). Als ik loop kijk ik meestal ver voor me uit op de grond dus zie niet echt wat er voor me gebeurd(:D ik wil niet op smerige dingen stappen :intello:). Op een bepaald punt keek ik voor me (tijdens een swiet tori) en zag een zwarte schim met een heel hoge snelheid op me afkomen en voor ik wat kon zeggen was het vlak voor me met beide armen open alsof het me wou vast pakken... Mij geluk want de winti's die over me waken waren alert en één van ze sprong in(ik ging in trance) en op het moment dat ik in trance ging vloog dat ding opzij(weet niet als die obia die op mij kwam dat had gedaan)

Die schim ging in de richting van een kleine vijver waar er een zwaan was, en ging tekeer met die zwaan(best vreemd) je hoorde hoe het tekeer ging met die zwaan de reactie van die zwaan was ook duidelijk hoorbaar.

Ik kwam bij en liep door en ging maar meteen naar huis. Met veel dank aan mijn konfo's ben ik er zonder kleerscheuren vanaf gekomen.

gr,
Kp
Gast

africanqueen

bewerk
Re: Aanval van takru sani
« Reactie #1 Gepost op: 17 september 2009, 13:09 »
heb vaker enge verhalen gehoord over gein. vooral onder die  viaduc.

afri

Gast

meo

bewerk
Re: Aanval van takru sani
« Reactie #2 Gepost op: 14 september 2021, 12:00 »
waarvan gein? eindhalte metro.. En hoe laat was het?
Gast

Sari

bewerk
Re: Aanval van takru sani
« Reactie #3 Gepost op: 06 november 2023, 16:53 »
Ik heb ook wat engs maar bij Reigersbos een vriend en ik hoorde muziek. Dat bij een van de fietspaden richting Gaasperplas/nellestein. Maar we liepen door en toen stopte de muziek. Toen we weer terug liepen begon de muziek weer. Alleen ik klom op een boomstronk en hij ook. Wij keken in het bos, waar het geluid vandaan kwam. Ik heb het ook opgenomen op mijn telefoon, om zeker te weten als ik niet de enige was die het hoorde. Toen we op de boomstronk stonden, was ik zo blij en wilde ik echt in de bosje springen, maar ik hield me sterk want de muziek hypnoseerde ons. Toen trok ik deze vriend weg. We liepen weg en toen stopte die muziek en we liepen weer terug omdat we verbaasd waren. Toen we terug lopen begon de muziek en schreeuwde kei hard een afrikaanse vrouw. Ik trok heb weg en we rende weg zei ik kijk niet achter om, ik kijk wel om zeker te weten als niemand achter ons rende. Toen we onder een viaduct waren gekomen die ons bracht vlak bij de middelbare school. Waren we hevig in shock. Het was ook rond een uur of 6.

Gerelateerde onderwerpen