Bakoe in me huis. | - Baaswaterval.nl
Header Praktijk Baaswaterval

Bakoe in me huis.

  • 0 reactie(s)
  • 635 x bekeken
  • 0 reactie(s) 635 x bekeken
*

Sheritha

bewerk
Bakoe in me huis.
« Gepost op: 23 april 2019, 17:20 »
me vader heeft hard gewerkt om een huis te bouwen in Suriname.  maar elke keer als me vader nasr Suriname gaat in dat huis word hij ziek.  me vader woont in Nederland.  als hij er niet is dan let zijn broer op dat huis. hij mag erin wonen. van mijn vader om op dat huis te passen.  me vader zei dat hij niet snap waarom hij steeds zo ziek word als hij in dat huis gaat. me oom zei toen dat me vader dan in Nederland moet blijven en hij het huis wel overneemt. hij zou me vader nooit kunnen betalen dus zei me vader. ik zal het te koop zetten .

vanaf toen werd me vader nog zieker. ook in NL was me vader ziek.  hij sliep heel de dag   algehele malaise. maar de dokters in nl konden niets vinden. alles was goed   bloed  organen   niets te zien dat fout was.   toen zei een kennis  kom ik breng je naar een luku man in Rotterdam. hij kan dan kijken wat er aan de hand is. ik ging die dag mee naar die luku man. die man vertelde hoe ziek mijn vader was. en als mw vader niet zou baden. gelijk hij morgen niet wakker werd. er zat een bakru en jorka op me vader. de luku man zei hij noemt geen naam wie het gedaan heeft. maar het gaat om een huis die iemand van me vader wilt. en me vader heeft iets gegeten wat in zijn buik zit. ik heb me vader gesmeekt gelijk te baden want hij was een beetje koppig.  die zelfde dag is me vader gebaad .. me vader werd weer beter.  hij belde zn broer dat het huis was verkocht. die broer heeft zo een heisa gemaakt alsof het zijn huis was. hij zei dat hij eerst een ander huis moest vinden anders gaat hij niets .. hij blijft.
we hadden een advocaat. na een jaar werd hij zo ziek. zo ziek dat hij verlamd werd en niet meer in dat huis kon wonen.  hij was vertrokken  me vader wilt niets van me oom meer weten.  dat huis heeft me vader toch verkocht. wie weet ooit bouwt hij weer een ander maar nu even geen huis.  vakantie. en weer naar NL. 


Gerelateerde onderwerpen