Blanke ziel dl2 | - Baaswaterval.nl
Header Praktijk Baaswaterval

Blanke ziel dl2

  • 0 reactie(s)
  • 550 x bekeken
  • 0 reactie(s) 550 x bekeken
*

Mur

bewerk
Blanke ziel dl2
« Gepost op: 23 mei 2019, 22:34 »
Blanke ziel dl2

Desmond geeft klachten over je moeder..... Sorry dat ik gelijk met de deur in huis val maar je bent al volwassen en je moet je eigen pad bewandelen. Ik keek Soes diep in haar oogkasten aan.... ze sprak vol emoties, het leek alsof ik haar in mijn situatie zag. Een sterke vrouw die heel veel had mee gemaakt, haar schoonfamilie mocht haar nooit volgens hen had ze die kinderen hun vader gekrooid. En uiteindelijk trouwde hij met een Saramacaanse dame.....

Het is lastig als je jouw ouders de kans geeft om zoveel zeggenschap te hebben in jou relatie, het kan goed zijn. Maar het is vaak slecht........ als je nu nog niet zelf kan beslissen, wanneer zal je dat dan kunnen?

Soes merkte dat ik niet bij haar gesprek was, ik hoorde haar woorden maar me hoofd was elders. Ze kuchte tot 2keer toe en ik kwam weer tot het besef dat ik tegenover Soes zat, lukt het vroeg ze kalm.

Soes ik begrijp alles wat je zegt maar ik hou van me moeder en ik wil haar niet alleen laten..... alleen de gedachte dat ik 1 van hen kwijt zou kunnen raken liet mij al tranen. Ze stond op en legde haar vlakke hand op me schouderblad, maak bewust een keus. En kies voor het beste.... ik wil niet dat je te emotioneel wordt dus laten we wat drinken, ze schonk me een glas chocomelk en na 20minutjes babbelen vertrok ik weer.

Omdat ik mijn kind samen met de vader wilde opvoeden vertrok ik naar Desmond, hij had verlof genomen en kon alles meemaken. Zelfs in het ziekenhuis kwam me moeder ons de lessen voorlezen, Desmond mocht niet in me tas.... hij mocht niet zitten op het bed waar ik lag....... hij mocht nieteens mn bevalling meemaken van haar.

Mama ik heb ondersteuning nodig van jullie beide kan dat normaal aan toe gaan? Is een verzoek, met een strak gezicht stond ze op een afstand naar me te staren terwijl Des mijn gezicht constant depte met een katoenen doek.

Zodra ik dat eerste huilen hoorde begon ik te tranen, Desha kijk is een jongen zei Des met een bevende stem. Hij legde hem op mn borst en gaf me een kus op me lippen......

Me ogen vielen net op me moeder die de deur uit liep, Desha ik ga je altijd waarderen omdat je me tot vader hebt gemaakt.

Precies na 4dagen mocht ik naar huis en me moeder verzocht me zo om bij me te komen logeren, In de eerste instantie wilde Desmond dit niet maar ik bleef dwingen tot hij ja zei.

Toen me moeder arriveerde zei Desmond haar gelijk dat hij niet alle tradities na leefd, ik wil met me vrouw en kind op 1bed slapen. Ze hoeft niet buiten te baden en ik kook haar kruiden gewoon op het fornuis, ik betaal voor gas!

Ze keek hem vies aan, mij gevoel zei dat dit niet goed zou aflopen.

Deshaïr huilde, Dessss die jonge huild riep ik vanuit de badkamer. Hij was bezig zijn flesje te maken en snele naar hem toe, na een poos kwam ik naar buiten en ik zag Desmond naar me moeder staren terwijl me moeder hem zijn flesje gaf.

Ik liep naar de kamer droogde me af en kleedde me aan, Desmond kong yip mi taai mi beré riep ik. Zodra hij de eerste laken strak om me middel trok duwde mn moeder de deur open, Desmond gwa doro toch!

Moeder yé siki ne? In mi osso i wan mi moes kmopo uit mi kamra? Desha praat tot je moeder hor......

Maaa wat is er weer zuchte ik, ze trok Desmond uit de kamer en hij duwde haar. Desmond gilde ik en ik begon te huilen...... me zoon begon weer te huilen en Desmond ging hem net optillen of me moeder probeerde hem uit zijn armen trekken, ze trok letterlijk aan me zoon van nog geen 2weken zijn armen. Maaaa gilde ik.... alles behalve me kaulo baby! Ik schrok zelf van me woorden..... mama ga alsjeblieft weg ik verzoek u.

Dus yé jagi mi? Ik heb je verzorgt tot je zo groot bent geworden tey meki ptjieng da ye jagi mi? Sa je saai dat jo maai, mama mofo na bana watra. Me moeder vloekte me zodanig dat ik begon te huilen, en derest van de dagen heb ik niet lekker geslapen.

Me moeder wilde haar ouwde traditie in ons huis toepassen, Desmond mocht niet dichtbij me komen zolang ik nog niet 3maanden was bevallen. En volgens haar mocht hij mij nog de baby aanraken, die baby was een watra baby zei ze. Maar als de vader anders wilt dan?????

Nadat ze was vertrokken vertelde ze de hele familie hoe slecht ik was en hoe ik haar de deur heb uitgesmeten, ze vertelde zelfs dat Desmond en ik haar hadden afgetakeld.

Deze dingen gingen me hoofd te boven en Desmond was ook steeds minder thuis.... dan Albina dan Nickerie. Hij was vaker weg voor het werk, me familie stoote me weg en Soes was de enige bij wie ik terecht kon.

Soes en ik hadden afgesproken voor een rustige avond, ze bracht haar zonen en eventueel Deshaïr naar haar moeder en we gingen uit.

Soes vertelde me een groot deel van haar verleden, al die tegenwerkingen van haar schoonfamilie en ze kon zichzelfe plaatsen in Desmonds situatie. En ik dan? Hoe plaats je jezelf in mijn situatie?

Ze staarde naar me en nam een sip uit haar glas, het smaakt pittig zei ze met een lach. Ocean Amazone! Tis mn favoriet..... en ze forceerde nog een lach terwijl ik nogsteeds vragend naar haar keek.

I need your body in ways...... gaan we wat dansen vroeg Soes en tegelijker tijd stond ze braaf op, ik kreeg geen kans om antwoord te geven. Ze greep me aan me hand en we renden de dansvloer op.

Ze hield me om mijn middel en trok me naar haar toe..... heel even kneep ze in me billen. Ik schrok en ze lachte...... ik voelde me verlegen en keek naar beneden. Lukt het Desha? Zodra ik opkeek gaf ik haar uit het niets een zoen.........

Na de date zette Soes me thuis af, wil je nog wat drinken? We kunnen uitslapen want de kids zijn er niet. Ik breng Deshaïr morgen wel....... eingelijk wilde ik niet zonder Deshaïr slapen maar het was al te laat om hem af te halen.

We dronken dus nog een stuk door en babbelden een hele boel.

Desharel.... Desha..... Desha.... ik zag een man in de deur opening staan, oops. Desmond je bent er, hij keek boos. Wat is er Des? Ik keek op de klok die in de kamer hing, 2u in de middag.

Ik wilde opstaan, me kleren lagen op de vloer. Naast mij lag Soes gewikkeld in ons dekbed..... wat??? Soes.... Soes sta oppp, sta the fuck op.

Ze schrok wakker, wat is er? Wats gebeurt? Ze pakte haar kleren en sleutels en stapte in een badjas die aan de deur hing en rende naar haar auto....

Ik zag Desmond de straat uit achter haar racen, ik probeerde te bellen maar hij nam niet op. En Soes was haar telefoon hier vergeten....

Ik werd zenieuwachtig en me hart klopte in mijn keel..... uit angst belde ik me moeder op vroeg haar om vergiffenis en om bij me te komen.

Ze was er binnen 20min en niet lang daarna kwam Desmond thuis aan.

Wordt vervolg!


Gerelateerde onderwerpen