Blanke ziel | - Baaswaterval.nl
Header Praktijk Baaswaterval

Blanke ziel

  • 0 reactie(s)
  • 623 x bekeken
  • 0 reactie(s) 623 x bekeken
*

Mur

bewerk
Blanke ziel
« Gepost op: 23 mei 2019, 22:31 »
Blanke ziel dl1

Descharell wat moet ik nog doen zodat je ziet dat ik werkelijk van je hou? Je gaat deze prachtige relatie verpesten als jij je moeder nog meer hierin laat bemoeiën. Dit waren zijn laatste woorden voordat Desmond naar zijn auto liep en vertrok.

Ik had Desmond leren kennen via mijn nicht, vanaf mijn eerste blik voelde ik al iets voor hem. Al gauw werd het iets en raakte ik zwanger van hem...... daarna kwam ik erachter dat hij al een vriendin had met wie hij samen bleef.

Nadat hij van me nicht hoorde dat ik zwanger was kwam hij me om vergiffenis vragen en hij beweerde dat hij met mij wilde zijn aangezien dit zijn eerste kind zou zijn, het is ook mijn eerste dus ik wilde de vader graag naast mij.

Na overleg met mijn moeder kwam Desmond inwonen bij ons, we bleven in een 4kamer woning dus er was genoeg ruimte. Los daarvan was me moeder vaak uitlandig dus had ik uiteindelijk iemand naast me........

Ik was 7maanden zwanger en ik stond achter het fornuis........ bezig te koken terwijl Desmond naar tv keek. Me moeder kwam net aangelopen..... Desha dus i knap e bori anga bigi beré terwijl je man lekker droog zit.

Ik kon Desmond zijn blik aflezen, hij was tenneer geslagen. Hij vroeg me nog of hij eten moest kopen na het werk maar ik had geweigerd, me moeder ging tekkeer en ik stopte met koken. En Desmond vertrok..... we hebben de hele avond niet gesproken want hij heeft zn telefoon uit gedaan.

De volgende dag belde Desmond me op, desha ik ga een lening doen om een huis te huren en in te richten naar je zin. Da wo go tang samen yeré, waar ben je snikte ik? Ik ben thuis bij me collega Soes..... ik ga voorlopig hier blijven. Oke zei ik zacht en hij verbrak het gesprek...

Soes was zijn collega, ze waren dezelfde dag op de afdeling begonnen met werken en hij vondt haar heel erg aardig. Hij sprak vaak over haar, ze bracht vaak eten voor hem en ze was ook heel lief tegenover mij, ik ben ook vaker naar haar huis geweest toen ze jarig was en toen ze ons gewoon had uitgenodig. Ik maakte die opmerking nog dat javanen heel lieve mensen zijn......... ze was een alleenstaande moeder van 2 en toch had ze altijd wat over voor de armen of mensen die het minder dan haar hadden.

Je kon het merken op straat, ze kon altijd een broodje missen voor een zwervende kind of een vrouw dichtbij combé markt die om baby melk vroeg. Echt een vrouw met een gouden hart!

Me moeder deed me kamerdeur open, pe i masra dé? Bij Soes, zijn collega. I no sjie fa tang? Net 1dag en hij is al bij een ander wijf, a jangpanesi o poering gi aw tik joe mang zo.

Vanzelf als jij hem zo minder behandelt zei ik uit wraak, ooh dus mi no tak boeng? Voordat ik andwoordt gaf sloeg ze de deur achter zich dicht en vertok.

Ik was al hoogzwanger toen Desmond een huis had kunnen huren en had ingericht, Desmond wilde dat ik naar hem toe moest verhuizen maar mn moeder wilde dat niet.

Desha dit is jou eerste kind, volgens ons traditie moet ik op je letten en alles van het moederschap aanleren. Als ik Desmond hierover vertelde werd hij boos, Desha dies na mi ptjieng toe. En ik heb meer recht dan jou moeder als het mijn kind betreft, mik mi no doe lastig yeré.

Het was een hele gehaal en getrek totdat mijn telefoon rinkelde, hallo Soes hoes met je Desha? Ik wil je dringend spreken kan je bij me langs lopen?

Oke is goed en we spraken af.

Wordt vervolgd!


Gerelateerde onderwerpen