droom van overledene | - Baaswaterval.nl
Header Praktijk Baaswaterval

droom van overledene

  • 0 reactie(s)
  • 558 x bekeken
  • 0 reactie(s) 558 x bekeken
*

HollandMeid

bewerk
droom van overledene
« Gepost op: 12 augustus 2019, 16:20 »
Hallo iedereen....
na wat verhalen gelezen te hebben wil ik 1 van mijn vele gebeurtenissen ook delen.

Ik heb ongeveer 3x een overleden persoon in me droom gehad, wat ik meteen moet na vertellen anders blijft het spoken in mijn hoofd en krijg ik hoofdpijn.

Er was een jongeman overleden door ziekte, ik kende hem persoonlijk niet ik herkende hem alleen van gezicht maar voor de rest kende ik hem helemaal niet!
Ik was op een avond bij mijn oma met een paar familieleden, er was een klein feestje.  We gingen later in de avond naar huis en stonden nog ff 5 min te praten voor de deur. Die avond heb ik gedroomd met die jonge man (hij was pas overleden, een dag of 2 denk ik). Hij kwam 3 dagen lang in mijn droom!
Dag 1. na dat feest in mijn droom, stond hij ook buiten bij mijn oma te wachten. Hij groette me nicht en zei tegen haar ''hey jij moet me nog €2 geven he hahaha'' ze maakten grappen met elkaar maar wij 2 spraken niet, ik keek alleen naar hem met de gedachten van Oke? van waar ken je haar ?

Dag 2. Die dag was er een singie netie voor hem en het was overvol, je weet hoe sommige mensen alleen maar gaan om mensen hun torie te bekijken. deze singie netie leek op een uitverkochte feest, hij kwam weer in me droom op die dag en was zwaar teleurgesteld. Hij was ook aanwezig, ik vroeg toen aan hem wat is er ? Hij zei niks, maar voelde dat hij teleurgesteld was omdat er ook mensen waren die hij helemaal niet kende of dat ze zomaar daar waren om gewoon erbij te zijn. Hij was er niet blij mee.

Dag 3. Ik was in me droom op een feest en ik zag hem ineens tevoorschijn komen uit een menigte, heel opgelucht en tevreden was hij. Ik zei hey hoe gaat met je ?! hij zei t gaat goed maar ik moet gaan en hij liep een achterdeur uit en zwaaide tevreden naar mij.

Daarna is hij nooit meer gekomen en kreeg het gevoel dat hij eindelijk rust had.. Ik moest elke droom aan iemand vertellen die hem persoonlijk kende, anders had ik geen rust in mijn hoofd!

Hebben jullie reacties voor mij :) ?


Gerelateerde onderwerpen