Duistere dag dl1 | - Baaswaterval.nl
Header Praktijk Baaswaterval

Duistere dag dl1

  • 0 reactie(s)
  • 756 x bekeken
  • 0 reactie(s) 756 x bekeken
*

Anoniem

bewerk
Duistere dag dl1
« Gepost op: 28 maart 2019, 23:10 »


Nadat ik zwanger raakte van mn derde kind kwam ik erachter dat de vader van me kinderen getrouwd was in Frankrijk, zijn echtgenote heeft mij opgebeld en ze vertelde mij dat ze geruchten rond hoorde dat haar man kinderen heeft met een vrouw in Suriname.

Joël vertelde aan mij dat hij geen vrouw had, hij werkte in Frankrijk en hij was dus vaker daar. Hij verzorgde beide kinderen en stuurde maandelijks een vast bedrag...... en ja we belden ook in de avond uren en ik had nooit wat opgemerkt.

Hij zou de kinderen later erkennen zei hij altijd en ik wilde ook niet dwingen daar omtrent, straks zou hij denken dat ik naar daar wil afreizen ofzo. Zolang hij de kinderen maar verzorgde dacht ik bij mezelf.

Ik heb 2 zonen met Joël.... ik was voor de derde keer zwanger, ik vond het niet erg want Joël deed alles voor zijn kinderen en hij zei altijd dat ik mag maken net zoveel ik kan.

Ik zit in de verpleging in een Surinaamse ziekenhuis en wel op de afdeling gynocologie, nadat Joëls vrouw mij had gebeld verbrak hij het contact.

Ik besloot daarom een afspraak te maken op het werk om gecurateerd te worden, als verpleegster van dat ziekenhuis lig je dan ook op een ander afdeling namelijk 2de klasse.

1dag voor de opratie werd ik opgenomen, de kinderen waren bij me moeder( ze wist niet dat ik ging liggen voor een abortus). Ik trof twee dames daar aan, een hindustaanse en een mix type.

De hindustaanse mevrouw lag ook daar voor curatatie, ze was al 43jaar en raakte voor de eerste keer zwanger door middel van inspuiten(wat veel geld kost) uiteindelijk stierf het kindje in haar buik en ze huilde ook nog constant.

Die mix type mevrouw had gewoon pijnen.... zij was 36 en na 3miskramen weer zwanger lag ze in de kamer bij mij. Je weet als werkster van daar gaan je collegas je tories geven enz, midden in de nacht hoorde ik die dame gillen. Ik deed me ogen open en ik zag het embryo in die mevrouw haar hand, ze huilde terwijl ze erover aaide. Het was een kindje van ampertjes 4maanden.

We zaten met ons drieën aan tafel toen die hindustaanse mevrouw vroeg waarvoor ik eingelijk daar ben, ik vertelde mijn verhaal en ze keek me verbaasd en tegelijk kwaad aan.

Ik hoop dat je sterft tijdens deze operatie zei ze kwaad...... ik schrok van haar opmerking, ik wilde bijna met haar vechten. Ik keek die andere dame aan met een vragende blik, weet je hoeveel van ons proberen om kinderen te baren? Dan kom jij dejouwe vermoorden! Maak dat kind en geef het aan me en ook zij stond op.

Ik zat alleen..... over nog 3uurtjes zou ik zwanger zijn geweest, stel dat ik dood ging. Wat dan? Wie zou op mijn 2kinderen passen? Ik was bang en nupas zonk ik in gedachten, Gloria riep me collega zacht. Het is tijd.

Was ik 3uren lang zo onbewust geweest? Anna ik wil niet meer huilde ik, wat is er? Ik wil niet meer gecurateerd worden Anna dalijk mi dedé ze keek me vragend aan weet je wel wat je zegt?

Ik dacht dat je een bewuste keus had gemaakt, ik wilde alles behalve curateren op dat moment. De arts werd erbij geroepen en na praten werd ik ook geljjk ontslagen, ik groette de hindustaanse dame beleefd. Ik heet Sharmila zei ze met een lach en daarna ging ik naar die andere dame voordat ik vertrok en zei heet Maqueena.

Het waren 9lange en zware maanden, vooral zonder de ondersteuning van de verwekker. Maar met God is alles goed afgelopen, en ik beviel van een dochter genaamd Majerie.

Vanaf ze 8maanden was begon ze vreemd te doen, in het rond kijken en lachen en brabelen alsof iemand met haar sprak. Maar me vrienden zeiden altijd dat het normaal is.

Intussen had ik weer contact met de vader en waren me 2 zonen met hun vader vertrokken naar Frankrijk, mama die jonge huilt zei ze elke keer wanneer ze moest slapen.

Welke jonge??? Dan keek ze me verbaasd aan...... je weet het niet vroeg ze?

Nee Majerie, welke jonge? Met een smile viel ze in slaap en dit ging gewoon dagelijks door.

Wordt vervolgd!


Gerelateerde onderwerpen