Een lange stewardess in Waargebeurd | Ghost Story en Bakru Torie
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Een lange stewardess

  • 0 reactie(s)
  • 1900 x bekeken
  • 0 reactie(s) 1900 x bekeken
bewerk
Een lange stewardess
« Gepost op: 09 april 2016, 19:02 »
Beste Lezers,

Een verhaal dat ik met jullie wil delen


Een lange stewardess

Een dame die ik ken en die in Suriname woont vertelde dat zij voorheen een avondopleiding volgde. Zij had een brommer aangeschaft om naar school te kunnen gaan. Zodat zij niet lang op een bus hoefde te wachten. Des te eerder was zij op school en weer thuis.

Zij had al vaker met haar brommer gereden, als zij ergens naar toe ging.

Op een dag was die dame langer op school gebleven, om iets af te ronden. De meeste leerlingen waren al naar huis op enkele na die dichtbij van de school woonden.

Opgeven moment keek zij op haar horloge en zag dat het al vrij laat was. Zij moest nog een eindje naar huis terugrijden. Ze pakte haar schoolspullen zo snel mogelijk bij elkaar. En ging toen naar beneden van het schoolgebouw om haar brommer te halen. Ze startte haar brommer en reed toen weg.

Zowel de heen als de terugreis reed zij altijd langs een begraafplaats. Normaliter was dat geen probleem. Maar die avond heeft zij het anders ervaren.

Het was al vrij donker. Opgeven moment toen zij langs de begraafplaats reed zag zij onder een lantaarnpaal een lange vrouw met een stewardess uniform aan. Die stewardess bleef maar naar haar kijken. Ze schrok daar enorm van en voelde zich niet op haar gemak. Ten eerste omdat het al vrij laat was en zij een stewardess met uniform zag staan. Nota bene voor een begraafplaats. Maar meer omdat die vrouw onder die lantaarnpaal bijna net zolang was als die lantaarnpaal zelf. Het scheelde een klein stukje.

Zij kon het duidelijk zien omdat het licht van de lantaarnpaal op die lange stewardess scheen. Zij bleef maar naar die stewardess kijken. Zij dacht dat is onmogelijk.

Totdat, zij een tik, een klap kreeg aan de ene kant van haar gezicht. Voor de 2e keer schrok zij weer. Deze keer ten goede. Maar zij zag niemand en vroeg zich af wie haar die tik had gegeven. Nadien reed zij zo hard mogelijk weg van al dat gebeuren.

Zij heeft nooit meer daar gereden. En maakte liever een grote omweg om naar school of huis te gaan. Tevens zorgde zij ervoor om op tijd naar huis te gaan.


Josefina


« Laatst bewerkt op: 09 april 2016, 20:20 door CC Moderator »



Gerelateerde onderwerpen