Fabian en Emily slot in Waargebeurd | Ghost Story en Bakru Torie
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Fabian en Emily slot

  • 5 reactie(s)
  • 1351 x bekeken
  • 5 reactie(s) 1351 x bekeken
Gast

Rug

bewerk
Fabian en Emily slot
« Gepost op: 18 juni 2019, 22:41 »
" veel leesplezier"

 Einde van Fabian en Emily.

Dagen, weken en zelf maanden gingen voorby niets was meer het zelde. Die leegte was te groot en het gemist was enorm. Dat huis was vaak stil en Iraiza was helemaal verandert. We werden elke dag geconfronteerd met het heengaan van Sade. Zelf onze dorpbewoners konden het geen plek geven.  Me moeder kwam nu vaak over de vloer. Aan de ene kant was ik bly want de dood van Sade had vrede met zich mee gebracht. We waren ongeveer 11 maanden verder maar de laatste 7weken vertoonde Iraiza een vreemd gedrag. Ze wilde alleen by my slapen en overal achter me aankomen. Fabian en ik besloten toen om apart te slapen. We begrepen beide dat Iraiza dit moeilijk of niet kon verwerken. Als ik haar niet meekon nemen liet ik haar thuis maar dan weigerde ze. Ze ging by me schoonmoeder of andere mensen in de buurt. Ze kon zeker niet in dat huis blyven omdat ze letterijk niets een plek kon geven dachten we.

We moeten hulp voor haar zoeken fabian. Fabian ging akkoord en we zouden haar plaatsen voor begeleiding. Hiervoor zou ze zeker 2 dagen in de stad moeten blyven en zou ze tenminste 1 dag moeten slapen. Tja we wilden het beste van haar dus we betaalden het maar. Toen ik haar dit vertelde en uitlegdr dat ze voorlopig in de stad zou zijn weigerde ze mee te gaan. Ik wil niet eme ik wil niet.  Je hebt t nodig Rai. Eme ik wil niet ik wil by jou blyven. Ik houd van je eme laat me hier blyven. Ik zei haar dat ik ook van haar hield en we daarom voor t beste gingen. Je vertrekt morgen zodra ik van school ben ja kom slapen. Aub eme aub. Kom slapen Irai en huilend viel ze in slaap. Ik had helemaal geen idee wat me te wachten stond se volgende dag.

Ik pakte alles netjes in omdat ik na  school gelijk weg zou gaan. Thuis aangekomen liep ik naar fabian toe om hem te melden dan hy de winkel kan sluiten en we ready waren. Iraiza was niet naar school dus ik moest haar gewoon roepen. Ik deed nog even snel wat ik moest doen en liep naar der camera. Wel dat wat ik gezien heb was 1 van de dingen die in me hoofd rond draaide toen ik fabian vermoorde. Ik deed dje kamer deur open en dat wat ik zag gaf me de grootste shock van me hele leven. Ik zag Iraiza op de vloer liggen in haar braaksel, gramaxone, plas, poep en slijm. Ze lag op de vloer met haar hoofd richting de deur der tong was naar buiten gerold en der ogen waren open. Ik weet niet hoelang ik in die deur stond maar ik weet wel dat ik ergens anders opstond.

Ik deed mijn ogen open en zag mensen lopen. Hoorde pieptonen en heel veel mevrouw Emily. Die stem werd helder en en kon nu beter zien. Hoe gaat het? Aan de hand van de plek en zijn kleding kon ik antwoord geven. Goed dokter? Dokter waar is Iraiza? Hoe maakt zy t? Hy zou net antwoord geven toen ik bezoek kreeg want het was inmiddels bezoektyd. Fabian, me moeder en schoonmoeder waren er. Waar is Iraiza? Zal ik het aan de familie overlaten?? Ja knikte  fabian en de dokter liep weg. Iraiza is er niet meer klonk het. Ik kon myn oren niet geloven maar had geen kracht meer. Maar hoe?? Ze heeft zelfmoord gepleegd waarom weten we zelf niet. We hebben haar al begraven ze had een mooie uitvaart als Sade. Begraven? Emily je ligt al een maand hier. Zodrra we terug gaan breng ik je naar haar graf.

Ik nam een bos rozen mee en maakte een wandeling met fabian naar haar graf. Haar graf had nog genoeg bloemen maar maakte plaats voor de mijne. Waarom irai waarom?? Irai wat was er? Irai we konden praten. Iraiza eerst sade nu jij. Iraiza waarom en die tranen kwamen. sta op eme sta op. Fabian tilde me op en bracht me na huis. Ik ging in bad en hy zette me in bed. Ik was 3 weken thuis en moest daarna werken. Een huis ging in brand daarna en die mensen hadden kleren nodig. Ik besloot alles van die meisjes af te geven. Tydens het inpakken en opruimen kwam ik hun spaarpot tegen. Ik was trots op me engeltjes want ze volgde echt me sporen op. Sade had minder dan Iraiza omdat zy bordo speelde hier. Ze was die hele sponsor meid srd570 zat in haar pot. Ik maakte van iraiza open maar behalve geld viel er een stuk pspier eruit  ik maakte het open en las het volgende:

Dag eme
Je bent de beste zus. Ik vroeg je omnme niet naar mama  te sturen maar je  wilde niet luisteren. Ik wil niet na mama ik wil by jou zijn als dat niet kan ga ik maar naar Sade. We gaan nu 2 engelen zijn en op je letten. Eme ik houd echt van je ik ga God ook zelf bedanken dat jy me zus was. Eme ik spaarde omdat ik een jurk voor je jaardag zou kopen kan je het toch kopen.Eme ik wilde echt niet n mama en ik wilde je al lang zeggen maar een dag kwam mama  uit oompie fabian kamer met een pangi. Ik houd van je hor eme. Ik ga snel je gramaxone van je plantjes drinken voordat je me weg brengt. Ik ga Sade voor je groeten hor eme. dag eme.

Die tranen gingen als een stroomversnelling. had ik maar geluisterd nu heb ik haar vermoord. Ik huilde en huilde maar dacht toen aan die ene zin. Ik had denkwerk en zou het onderzoeken. Nadat fabian en ik die avond in bed lagen en ik hem wilde vragen viel hy in slaap. Ik besloot het maar morgen te doen en ging naast hem liggen. Plotseling ging dat lichtje van zyn telefoon constant aan. Ik nam het en zag dat myn moeder belde. zeker probeerde ze me te bereiken omdat me cel uit was dus ik nam op. nog voordat ik iets kon zeggen hoorde ik: if na a takroe fesi vrouw fi i beng tek op omin langa jeh kong tamara ete?? Ik schrok en heb toen opgehangen. Ze stuurde een bericht: saindeh i hang op faisdeh a drape. Ik heb toen al hun berichten gelezen en haalde daaruit dat ze hoogswaarschynlyk iets met elkaar hadden. Ik wilde die telefoon op zijn hoofd bossen naar had geen bevestiging dus moest t nog volhouden.

Eme ik ga vandaag even naar de stad inkopen doen als t te laat wordt kom ik morgen. Me moeder gaat je hier helpen. Nee fabian ik kom mee ik kan niet alleen blyven en belde gelijk naar school om af te melden. Fabian reageerde niet boos maar zijn gezicht sprakboekdelen. We vertrokken naar de stad en gingen naar dat huis waar we altyd logeerde. Eme ik ga even die dingen kopen ik kom later. Ik wist boeng boeng waar hy ging maar zei niets. ik was geen type die overal achter me man ging dus dit keertje zou t vreemd lijken. Ik moet met een andere plan komen en gegeven ogenblik kwam 1 in mind. Ik belde een taxie en reed vroeg hem om me by een sexwinkel te zetten. Ik kocht boeien, oral gel met smaak, lingerie en geur kaarsjes. Ik snelde naar huis en versierde die kamer zoals hy t altyd deed. Mi sab mi mang dus dit zou werken.

Ik hoorde die auto en maakte snel alle kaarsjes aan. Hy kwam na uren thuis dus lag heerlijk op hem te wachten. Waaaaauuuuue klonk het toen hy die deur open deed. Mijn vrouw heeft echt zin in me. Mag ik je boeien?? Tuuuuuuurlijkkkk! Mag ik je verkrachten??  Je mag alles met me doen emily. Ik blame hem niet want na zolang zou ik hem weer bevredigen. Ik sloeg hem in de boeien aan zijn handen en voeten en smeerde die gel over zijn lichaam. Eerlijk ik had  sex zelf ook gemist dus liet me even gaan.  Emeeeee mi gadooooo je gaat me dood maken. Ik had dit echt gemist. Emeee mi gadooo ,Ik was geil en had niet genoeg we kwamen samen en gilde het uit. Eme mi gado ik houd van je. precies die zin zorgde ervoor dat ik weer in mind kreeg waarvoor ik daar was. nadat we zyn gekomen stond ik op nam 1 van die kaarsjes en zette het op zijn buik.

Sa jeh eme sa jeh doe?? Wat heb je met me moeder?? Fa jeh bedoel?? notie! I wan ley wachfi meh kong. ik nam die baygon en maakte die vlam groter. Hys toen gebrand en scgreeuwde: eme i wan kir mi?? Wats hebj met me moeder en las die brief van iraiza voor hem. Ik begon weer te spuiten toen hy begon te gillen: ok eme loekoe baka di sade dede i ma kar mi teigi mi dat mi e lib toemsie boeng nanga joe maar joe na wang takroe ptjieng jeh investeer mi monie in wang boi in foto. Mi no beng mag tak notie noso a no bo soor mi no moro. a nodig mi uit go na foto die mi doro foto a tja mi go na wang mang dan deng soor mi bericht sang joe sen gi a mang nanga joe nummer.. wachti wachti ik pakte die tel en zette t op recorden en liet m alles herhalen. ai go doro. Mi beng sari omdat mi lib boeng nanga joe eme. dan saindeh i no teigi mi? Omdat i ma tak a no bo teigi mi moro en mi beng wang sab sa jeh doe want teh meh go in a cel mi neh sjie notie. Dan wang dey mi beng wang naai want langa oe no beng naai dan na sribi mi e sribi meh fier wang sma na mi tollie. Eerst mi beng denk dat na joe mada mi kong volg dat na i ma. eerlijk mi no beng mang stop eng yere en mi prakseer toch jeh waka mek mi naai eng yere. I ma fen dat a beng wan deh nanga mi en if mi weiger eng teigi ala sanie. I ma beng aksi mi sreef foe kir joe. Dan mi teiging ala san behalve datie. A tak if mi no kir joe ou dwing sreefie a beng probeer eng kba mada Deetje ( Sade) dring a sap ma a beng deh gi joe. die mi yere a san dat mi skreki maar i ma beng onderdruk mi dam biging frede. Ik kon me oren niet geloven toen ik dit hoorde. In 1 moment zag ik sade der hele leven en beri inneen flits voorby gaan precies op dat moment nam die psycho over.

Ik begon hem te branden door meet baygon te spuiiten en gilde waarom zeg je me dit alles nupas????? Aaauuuww eme stop aub ik wilde je geen pijn doen. Ik herkende die zin en sloeg in 1 keer door. Ik pakte dst mes waarmee ik die spullen had open gemaakt en stak hem gillend aan 1 stuk door. Ik zag alleen sade en iraiza voor me. ik zag ze lachen, hoe we wandelde, hyn eerste stapjes en hun dood voor me. Die frustratie werd hoger en bleef steken. tot ik gegeven ogenblik begon te huilen en me realiseerde dat ik zijn stem niet meer hoorde. Zyn ogen waren open  en we zaten beide onder het bloed. Ik stond op pakte me telefoon en belde de politie ik vertelde ze dat ik me man heb vermoord en gaf ze het adres.  Ik liep naar me tas pakte me me meisjes hun foto en zette het in myn bh. Ik voelde die liefde en wilde ze voor altyd by me. Ik hoorde sirenes en daar waren ze.

In de rechtbank heeft me moeder alles toegegeven. ze had stiekem met een man zittrn appen en verwyderde die berichten uit me cel. ze gaf aan me te haten omdat ik met de dag meer op me vader leek. ik zat daar naar hoorde niets. t enige dat ik voor me zag waren leuke momenten tussen sade iraiza en ik.

Heeft u nog iets te zeggen mevrouw Emily vroeg de rechter. Jap ze hebben me leven afgepakt en ik van 1 van hun sade en iraiza rusten nu in vrede.

Hier lig ik nu en krijg ook nog begeleiding. misschien kom ik eerder vry. Ik wacht er niet op maar indien het zo is start ik opnieuw met myn leven. Me meisjes hun foto in myn troost ik begin en eindig myn dag ermee.

Ik weet dat je je gaat afvragen waarom ik myn moeder niet heb vermoord. voor een moment wilde ik dat ook maar ik gaf fabian de schuld van dit alles. Hyf te veel geheimen voot me gehouden en hy was degene die beloofde me nooit pijn te doen. Van mijn moeder was ik het gewend.

Mijn moeder stierf nadat ze een beroerte kreeg omdat ze 11jaren de bak in moest. Ze raakte invalide en nirmand wilde op haar letten. Volgens my ligt ze nogsteeds in mortuarium want niemand wilde haar begraven. karma heeft zyn werk daar goed gedaan.

Ik lig met een te vreden gevoel en weet dat me meisies in vrede rusten.

Rip Sade en Iraiza ik houd abnormaal van jullie
Gast

Sofia

bewerk
Re: Fabian en Emily slot
« Reactie #1 Gepost op: 19 juni 2019, 09:29 »
dank je wel voor dit verhaal. ik hou ontzettend van mijn moeder. maar soms vraag ik me af als ik werkelijk haar dochter ben.  de manieren van een moeder zijn er niet. Dit verhaal heeft me wel laten huilen en ben blij dat ik het gelezen hebt. heeft me goed gedaan

bewerk
Re: Fabian en Emily slot
« Reactie #2 Gepost op: 20 juni 2019, 15:41 »
Boiii, na lang wachten..eindelijk!
Het was een tof verhaal, ik dacht aan een verkering met die moeder of molest. Ik had waarschijnlijk ook hetzelfde gedaan inclusief die moeder. Als het echt gebasseerd is op een true event, zou ik zeggen: er staat een nieuw leven op je te wachten. En de mensen die een dergelijk iets meemaken of hebben meegemaakt: libie sanie, karma is een bitch! Focus je op jezelf  !
Gast

PM

bewerk
Re: Fabian en Emily slot
« Reactie #3 Gepost op: 21 juni 2019, 21:33 »
Of dit fictie is of niet, het is een heel droevig verhaal. De dood van de meiden en alle anderen bijzaken.
Ma wang sani Fabian jere skin to jere, hoe kan je in hemelsnaam met je schoonmoeder naar bed gaan. Keep it all in the family.

Een ding, Ik praat wat ze gedaan heeft niet goed, maar wie ben ik om over haar te veroordelen. Ik vind haar een heldin, ze heeft de meiden geredt en verzorgt, ondanks hoe ze behandeld werd.
En die moeder, je hoort toch blij te zijn als je kind haar leven goed gaat. Want te patu finie tapu o finie oktu of andersom, maar bij haar kwam het niet door.
 Ze moest haar eigen dochters leven kapot maken. Hiermee zeg ik de aarde is rond, wat je een ander aandoet, komt een keer op je eigen bord terecht,  maar wanneer weet je niet.
Gast

Mangboi

bewerk
Re: Fabian en Emily slot
« Reactie #4 Gepost op: 18 september 2023, 01:16 »
" veel leesplezier"

 Einde van Fabian en Emily.

Dagen, weken en zelf maanden gingen voorby niets was meer het zelde. Die leegte was te groot en het gemist was enorm. Dat huis was vaak stil en Iraiza was helemaal verandert. We werden elke dag geconfronteerd met het heengaan van Sade. Zelf onze dorpbewoners konden het geen plek geven.  Me moeder kwam nu vaak over de vloer. Aan de ene kant was ik bly want de dood van Sade had vrede met zich mee gebracht. We waren ongeveer 11 maanden verder maar de laatste 7weken vertoonde Iraiza een vreemd gedrag. Ze wilde alleen by my slapen en overal achter me aankomen. Fabian en ik besloten toen om apart te slapen. We begrepen beide dat Iraiza dit moeilijk of niet kon verwerken. Als ik haar niet meekon nemen liet ik haar thuis maar dan weigerde ze. Ze ging by me schoonmoeder of andere mensen in de buurt. Ze kon zeker niet in dat huis blyven omdat ze letterijk niets een plek kon geven dachten we.

We moeten hulp voor haar zoeken fabian. Fabian ging akkoord en we zouden haar plaatsen voor begeleiding. Hiervoor zou ze zeker 2 dagen in de stad moeten blyven en zou ze tenminste 1 dag moeten slapen. Tja we wilden het beste van haar dus we betaalden het maar. Toen ik haar dit vertelde en uitlegdr dat ze voorlopig in de stad zou zijn weigerde ze mee te gaan. Ik wil niet eme ik wil niet.  Je hebt t nodig Rai. Eme ik wil niet ik wil by jou blyven. Ik houd van je eme laat me hier blyven. Ik zei haar dat ik ook van haar hield en we daarom voor t beste gingen. Je vertrekt morgen zodra ik van school ben ja kom slapen. Aub eme aub. Kom slapen Irai en huilend viel ze in slaap. Ik had helemaal geen idee wat me te wachten stond se volgende dag.

Ik pakte alles netjes in omdat ik na  school gelijk weg zou gaan. Thuis aangekomen liep ik naar fabian toe om hem te melden dan hy de winkel kan sluiten en we ready waren. Iraiza was niet naar school dus ik moest haar gewoon roepen. Ik deed nog even snel wat ik moest doen en liep naar der camera. Wel dat wat ik gezien heb was 1 van de dingen die in me hoofd rond draaide toen ik fabian vermoorde. Ik deed dje kamer deur open en dat wat ik zag gaf me de grootste shock van me hele leven. Ik zag Iraiza op de vloer liggen in haar braaksel, gramaxone, plas, poep en slijm. Ze lag op de vloer met haar hoofd richting de deur der tong was naar buiten gerold en der ogen waren open. Ik weet niet hoelang ik in die deur stond maar ik weet wel dat ik ergens anders opstond.

Ik deed mijn ogen open en zag mensen lopen. Hoorde pieptonen en heel veel mevrouw Emily. Die stem werd helder en en kon nu beter zien. Hoe gaat het? Aan de hand van de plek en zijn kleding kon ik antwoord geven. Goed dokter? Dokter waar is Iraiza? Hoe maakt zy t? Hy zou net antwoord geven toen ik bezoek kreeg want het was inmiddels bezoektyd. Fabian, me moeder en schoonmoeder waren er. Waar is Iraiza? Zal ik het aan de familie overlaten?? Ja knikte  fabian en de dokter liep weg. Iraiza is er niet meer klonk het. Ik kon myn oren niet geloven maar had geen kracht meer. Maar hoe?? Ze heeft zelfmoord gepleegd waarom weten we zelf niet. We hebben haar al begraven ze had een mooie uitvaart als Sade. Begraven? Emily je ligt al een maand hier. Zodrra we terug gaan breng ik je naar haar graf.

Ik nam een bos rozen mee en maakte een wandeling met fabian naar haar graf. Haar graf had nog genoeg bloemen maar maakte plaats voor de mijne. Waarom irai waarom?? Irai wat was er? Irai we konden praten. Iraiza eerst sade nu jij. Iraiza waarom en die tranen kwamen. sta op eme sta op. Fabian tilde me op en bracht me na huis. Ik ging in bad en hy zette me in bed. Ik was 3 weken thuis en moest daarna werken. Een huis ging in brand daarna en die mensen hadden kleren nodig. Ik besloot alles van die meisjes af te geven. Tydens het inpakken en opruimen kwam ik hun spaarpot tegen. Ik was trots op me engeltjes want ze volgde echt me sporen op. Sade had minder dan Iraiza omdat zy bordo speelde hier. Ze was die hele sponsor meid srd570 zat in haar pot. Ik maakte van iraiza open maar behalve geld viel er een stuk pspier eruit  ik maakte het open en las het volgende:

Dag eme
Je bent de beste zus. Ik vroeg je omnme niet naar mama  te sturen maar je  wilde niet luisteren. Ik wil niet na mama ik wil by jou zijn als dat niet kan ga ik maar naar Sade. We gaan nu 2 engelen zijn en op je letten. Eme ik houd echt van je ik ga God ook zelf bedanken dat jy me zus was. Eme ik spaarde omdat ik een jurk voor je jaardag zou kopen kan je het toch kopen.Eme ik wilde echt niet n mama en ik wilde je al lang zeggen maar een dag kwam mama  uit oompie fabian kamer met een pangi. Ik houd van je hor eme. Ik ga snel je gramaxone van je plantjes drinken voordat je me weg brengt. Ik ga Sade voor je groeten hor eme. dag eme.

Die tranen gingen als een stroomversnelling. had ik maar geluisterd nu heb ik haar vermoord. Ik huilde en huilde maar dacht toen aan die ene zin. Ik had denkwerk en zou het onderzoeken. Nadat fabian en ik die avond in bed lagen en ik hem wilde vragen viel hy in slaap. Ik besloot het maar morgen te doen en ging naast hem liggen. Plotseling ging dat lichtje van zyn telefoon constant aan. Ik nam het en zag dat myn moeder belde. zeker probeerde ze me te bereiken omdat me cel uit was dus ik nam op. nog voordat ik iets kon zeggen hoorde ik: if na a takroe fesi vrouw fi i beng tek op omin langa jeh kong tamara ete?? Ik schrok en heb toen opgehangen. Ze stuurde een bericht: saindeh i hang op faisdeh a drape. Ik heb toen al hun berichten gelezen en haalde daaruit dat ze hoogswaarschynlyk iets met elkaar hadden. Ik wilde die telefoon op zijn hoofd bossen naar had geen bevestiging dus moest t nog volhouden.

Eme ik ga vandaag even naar de stad inkopen doen als t te laat wordt kom ik morgen. Me moeder gaat je hier helpen. Nee fabian ik kom mee ik kan niet alleen blyven en belde gelijk naar school om af te melden. Fabian reageerde niet boos maar zijn gezicht sprakboekdelen. We vertrokken naar de stad en gingen naar dat huis waar we altyd logeerde. Eme ik ga even die dingen kopen ik kom later. Ik wist boeng boeng waar hy ging maar zei niets. ik was geen type die overal achter me man ging dus dit keertje zou t vreemd lijken. Ik moet met een andere plan komen en gegeven ogenblik kwam 1 in mind. Ik belde een taxie en reed vroeg hem om me by een sexwinkel te zetten. Ik kocht boeien, oral gel met smaak, lingerie en geur kaarsjes. Ik snelde naar huis en versierde die kamer zoals hy t altyd deed. Mi sab mi mang dus dit zou werken.

Ik hoorde die auto en maakte snel alle kaarsjes aan. Hy kwam na uren thuis dus lag heerlijk op hem te wachten. Waaaaauuuuue klonk het toen hy die deur open deed. Mijn vrouw heeft echt zin in me. Mag ik je boeien?? Tuuuuuuurlijkkkk! Mag ik je verkrachten??  Je mag alles met me doen emily. Ik blame hem niet want na zolang zou ik hem weer bevredigen. Ik sloeg hem in de boeien aan zijn handen en voeten en smeerde die gel over zijn lichaam. Eerlijk ik had  sex zelf ook gemist dus liet me even gaan.  Emeeeee mi gadooooo je gaat me dood maken. Ik had dit echt gemist. Emeee mi gadooo ,Ik was geil en had niet genoeg we kwamen samen en gilde het uit. Eme mi gado ik houd van je. precies die zin zorgde ervoor dat ik weer in mind kreeg waarvoor ik daar was. nadat we zyn gekomen stond ik op nam 1 van die kaarsjes en zette het op zijn buik.

Sa jeh eme sa jeh doe?? Wat heb je met me moeder?? Fa jeh bedoel?? notie! I wan ley wachfi meh kong. ik nam die baygon en maakte die vlam groter. Hys toen gebrand en scgreeuwde: eme i wan kir mi?? Wats hebj met me moeder en las die brief van iraiza voor hem. Ik begon weer te spuiten toen hy begon te gillen: ok eme loekoe baka di sade dede i ma kar mi teigi mi dat mi e lib toemsie boeng nanga joe maar joe na wang takroe ptjieng jeh investeer mi monie in wang boi in foto. Mi no beng mag tak notie noso a no bo soor mi no moro. a nodig mi uit go na foto die mi doro foto a tja mi go na wang mang dan deng soor mi bericht sang joe sen gi a mang nanga joe nummer.. wachti wachti ik pakte die tel en zette t op recorden en liet m alles herhalen. ai go doro. Mi beng sari omdat mi lib boeng nanga joe eme. dan saindeh i no teigi mi? Omdat i ma tak a no bo teigi mi moro en mi beng wang sab sa jeh doe want teh meh go in a cel mi neh sjie notie. Dan wang dey mi beng wang naai want langa oe no beng naai dan na sribi mi e sribi meh fier wang sma na mi tollie. Eerst mi beng denk dat na joe mada mi kong volg dat na i ma. eerlijk mi no beng mang stop eng yere en mi prakseer toch jeh waka mek mi naai eng yere. I ma fen dat a beng wan deh nanga mi en if mi weiger eng teigi ala sanie. I ma beng aksi mi sreef foe kir joe. Dan mi teiging ala san behalve datie. A tak if mi no kir joe ou dwing sreefie a beng probeer eng kba mada Deetje ( Sade) dring a sap ma a beng deh gi joe. die mi yere a san dat mi skreki maar i ma beng onderdruk mi dam biging frede. Ik kon me oren niet geloven toen ik dit hoorde. In 1 moment zag ik sade der hele leven en beri inneen flits voorby gaan precies op dat moment nam die psycho over.

Ik begon hem te branden door meet baygon te spuiiten en gilde waarom zeg je me dit alles nupas????? Aaauuuww eme stop aub ik wilde je geen pijn doen. Ik herkende die zin en sloeg in 1 keer door. Ik pakte dst mes waarmee ik die spullen had open gemaakt en stak hem gillend aan 1 stuk door. Ik zag alleen sade en iraiza voor me. ik zag ze lachen, hoe we wandelde, hyn eerste stapjes en hun dood voor me. Die frustratie werd hoger en bleef steken. tot ik gegeven ogenblik begon te huilen en me realiseerde dat ik zijn stem niet meer hoorde. Zyn ogen waren open  en we zaten beide onder het bloed. Ik stond op pakte me telefoon en belde de politie ik vertelde ze dat ik me man heb vermoord en gaf ze het adres.  Ik liep naar me tas pakte me me meisjes hun foto en zette het in myn bh. Ik voelde die liefde en wilde ze voor altyd by me. Ik hoorde sirenes en daar waren ze.

In de rechtbank heeft me moeder alles toegegeven. ze had stiekem met een man zittrn appen en verwyderde die berichten uit me cel. ze gaf aan me te haten omdat ik met de dag meer op me vader leek. ik zat daar naar hoorde niets. t enige dat ik voor me zag waren leuke momenten tussen sade iraiza en ik.

Heeft u nog iets te zeggen mevrouw Emily vroeg de rechter. Jap ze hebben me leven afgepakt en ik van 1 van hun sade en iraiza rusten nu in vrede.

Hier lig ik nu en krijg ook nog begeleiding. misschien kom ik eerder vry. Ik wacht er niet op maar indien het zo is start ik opnieuw met myn leven. Me meisjes hun foto in myn troost ik begin en eindig myn dag ermee.

Ik weet dat je je gaat afvragen waarom ik myn moeder niet heb vermoord. voor een moment wilde ik dat ook maar ik gaf fabian de schuld van dit alles. Hyf te veel geheimen voot me gehouden en hy was degene die beloofde me nooit pijn te doen. Van mijn moeder was ik het gewend.

Mijn moeder stierf nadat ze een beroerte kreeg omdat ze 11jaren de bak in moest. Ze raakte invalide en nirmand wilde op haar letten. Volgens my ligt ze nogsteeds in mortuarium want niemand wilde haar begraven. karma heeft zyn werk daar goed gedaan.

Ik lig met een te vreden gevoel en weet dat me meisies in vrede rusten.

Rip Sade en Iraiza ik houd abnormaal van jullie
Gast

Mangboi

bewerk
Re: Fabian en Emily slot
« Reactie #5 Gepost op: 18 september 2023, 01:19 »

mijn vraag is. Is er leven na de dood? Wie kan het na vertellen? De dood. Soms een gedachte wij allemaal gaan een keer dood. Is dood echt dood of is er meer na de dood?

Gerelateerde onderwerpen