Het vervolg van "Gered door de geest van mijn neefje",veel lees plezier. in Waargebeurd | Ghost Story en Bakru Torie
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Het vervolg van "Gered door de geest van mijn neefje",veel lees plezier.

  • 1 reactie(s)
  • 2562 x bekeken
  • 1 reactie(s) 2562 x bekeken
*

Offline bigie misie

  • ****
  • 200
  • Move like A angel fight like A devil
    • Bekijk profiel
Odi odi alla sma,

Zoals jullie weten was de dader op gepakt....... .. mijn tante moest  lang revalideren,de moeder van de dader had inmiddels contact opgenomen met mijn moeder om haar  spijt te betonen  namens haar zieke zoon. Ondanks wat hij gedaan had heeft mijn ma die vrouw te woord gestaan.

Mijn moeder is niet iemand die raar tegen mensen doet dus ze heeft de vrouw met respect behandeld,op de een of andere manier heeft mijn moeder toen contact onderhouden met de moeder van de dader(goed ook anders wisten we niet hoe het verder met hem zou gaan verlopen)

Na dat die man een paar maanden in de bak had gezeten begon het........
Op een zekere avond hoorde ik de telefoon rinkelen,mijn moeders kamer was precies naast de mijne dus ik kon het gesprek goed volgen.

Ik hoorde mijn moeder zeggen,dus nu ben ik een wiesmang geworden wat gebeurt er met je Trees(zo noemen we de moeder van de dader),mijn moeder was totaal overstuur en liep met een woedende blik de trap af naar beneden.

Ik voelde stront aan de knikker en deed alsof ik iets beneden moest pakken(sosso bemoei),beneden aangekomen zag ik dat mijn ma inmiddels mijn tante aan het bellen was.

Ze vertelde over de beschuldigingen van Trees naar haar toe,dit is wat de dader zijn moeder vertelde...........

Ik zat rustig in mijn cel en ik heb erg veel spijt van alle dingen wat ik anderen heb aan gedaan,me no e deal nanga ugry , ding famirie fu a sma wies me.
Elke avond  zie ik het licht knipperen en dan rent er een schaduw voorbij van een kort mensje,a moes fu de wang bakru!

Laatst  a san jokro me  ik weet niet meer wat ik moet doen!
Ik kon mijn oren niet geloven maar ik moest naar bed.....ik dacht bij mezelf hier moet ik et fijne van weten.

De volgende dag belde mijn tante mijn ma en vertelde dat ze een brief uit de gevangenis heeft ontvangen,en of mijn moeder langs wilt komen want ze durft het niet alleen te openen maar wil ergens wel weten waar het over gaat.
Mijn moeder zei is goed zus ik kom eraan,ik zo mamma neem me mee noh!

Eigenlijk wilde mijn ma me niet mee nemen omdat al die tories in dat huis hadden plaats gevonden,maar het lukte me altijd  weer mijn zin door te drijven en ik kreeg mijn zin ze nam me mee......

Mijn tante maakte de deur open met tranen in haar ogen,in haar hand had ze de brief en ze wenkte mijn ma mee naar binnen te lopen.

Mijn ma opende de brief en ik deed alsof ik aan het spelen was maar wilde nommo nommo alles horen....

Lieve ansje(mijn tante),

Ik schrijf je deze brief uit schuldgevoel maar ook uit angst,
Elke dag zie ik het licht in mijn cel knipperen en zie dat een schim van een kleine man langs rennen,dat ws in het begin maar daarna werd het erger.
Ik werd op een nacht in mijn cel gewurgd  door dit ding wat ik dagelijks zie,me frede ansje ik ben bang!

Nu dacht ik dat het af gelopen was nadat ik keihard de naam van de Here Jezus had genoemt,maar niets is minder waar het werd erger.
Ansje ik zie een kleine jongen in mijn dromen die me mee neemt naar de engste plaatsen, hij brengt me naar begraafplaatsen en laat me het gat van mijn eigen graf zien.

Ansje me wang taigie joe pardong,als je bakru voor me gestuurd hebt dan verdien ik het maar Ansje het spijt me van alles.
In 1 van mijn dromen heeft hij jou naam genoemd Ansje en daarna kreeg ik geen adem meer,me bigie joe no kier me ANSJE no kier me(maak me niet dood ansje maak me niet dood).

Mijn moeder en tante keken elkaar met wijde ogen aan en riepen in koor A no boykie e fuck a mang op??
Ze waren allebei een beetje overstuur want ze beseften nu waarvoor ze beschuldigt werden.....
Mijn ma zei ik weet niet wat ik moet doen hoor Ansje en ik weet ook niet wat je met die brief wilt doen maar ik wil hier niets meer mee te maken hebben.

Die avond kon ik niet slapen,ik had hele koude voeten en ik bleef klaar wakker alsof ik 10 redbuls gedronken had de verhaal uit de brief hield me bezig.
Ineens begon ik uit het niets te praten en ik zei....boykie ben jij degene die Meneer de dader het leven zuur maakt in zijn cel?
Ik kreeg geen antwoord en ik zag niets,ik werd bang van mezelf ik dacht waar ben ik eigenlijk mee bezig.

De volgende dag voelde ik me ziek,ik vroeg aan mijn ma of ik thuis mocht blijven mijn ma stemde toe.
Ik was die dag alleen thuis want mijn ma moest werken....ik dacht hmmm lekker vrijheid blijheid en ging nadat mijn ma vertrokken was onder de douche staan.

Ik hoorde een geklop op de deur en het leek alsof mijn hart stilstond.
Ik deed de douche uit en liep in mijn handdoek naar de kamer,en daar was hij.......de Geest van mijn neefje.
Hij liep op me af en zei luister goed... deze man gaat boeten voor zijn daden,zeg mijn ma ik hou van haar en blijf voor eeuwig over haar waken.
Ongeveer na een halfjaar kregen we het bericht binnen dat Meneer de dader gek is geworden en overgebracht is naar een inrichting.

Het nadeel hiervan was wel dat me famirie kies de schuld porie ning... terwijl we die man nooit iets gedaan hebben.
Ik heb mijn tante de boodschap nooit door gegeven waarom weet ik niet.....maar A no alla sani bung fu takie.

Tot zover mijn verhaal,

Ung tang bung.





Gast

peggyC

bewerk
Re: Het vervolg van "Gered door de geest van mijn neefje",veel lees plezier.
« Reactie #1 Gepost op: 29 november 2012, 20:10 »
Odie odie bigie misie,
Die man heeft dus toch zijn pai gehad. En je hebt gelijk. Niet alles is goed om te zeggen. Je weet niet hoe je tsante zou reageren als je het haar wel gezegt had. Mooi verhaal was het. Ik heb er zoals altijd weer van genoten


Gerelateerde onderwerpen