Story about the snake 2 | - Baaswaterval.nl
Header Praktijk Baaswaterval

Story about the snake 2

  • 0 reactie(s)
  • 640 x bekeken
  • 0 reactie(s) 640 x bekeken
*

Rug

bewerk
Story about the snake 2
« Gepost op: 25 mei 2019, 19:06 »


Dl2

Ik deed het opnieuw en in 1 keer ik voelde eindelijk dat hoofdje na buiten komen. I naf luku kwa grong tang pers!! Ik bleef persen maar voelde dat deze baby abnormaal groot en of lang was want het was niet afgelopen. Terwyl ik voor een 3e keer flink wilde persen tilde ik me hoofd op en tot myn grootste schrik zag ik een dikke slang uit me kruipen ik raakte gelijk bewusteloos.

Ik keerde me om en zag 10u.. 10u smorgens besef dat ik geslapen heb vanaf gister 7u nou ik weet niet als ik het slapen moest noemen maar ik werd om 10u wakker. Rajesh lag naar me te staren.

Rajesh? Rajesh? Ja klonk het heel rustig.
Waar is die baby? Vroeg ik nog heel voorzichtig  baby? Kijk ik weet dat je met zoveel vragen zit maar niet op alle vragen in dit leven krijg je antwoord. Beloof alleen dat dit tussen ons blyft! Zoek geen oplossing, vertel niemand anders ga je problemen krijgen. Ik knikte en begon te huilen. Mag ik naar me moeder?? Ja maar kom eerst tot rust en je vertelt je moeder niets. Zeg haar dat die baby is overleden en we hebben hrm begraven. Maar Rajesh is er echt een slang ipv een baby want ik zag echt een baby tydens die echo? Ja het is een slang en stel aub geen vragen meer.

Na 3 dagen mocht ik eindelijk naar me moeder. Ik barste in tranen uit. Rajesh zou me tegen 12u halen dus had precies 2uren met me moeder. Ik wilde niet terug en zou een rede zoeken om te blyven. Mi ptjieng mi sab sang tek joe maar dis leesie i neh go no wang sey! Do dink na mi ptjieng do gebruik maar mang deh moro mang! Me moeder vroeg me alles te vertellen maar ik kon alleen huilen. Ik voelde die liefde, die warmte, ik voelde me thuis ik kon my niet indenken dat dit van me werd afgehouden. Me moeder maakte een stevige soep voor me, ik at en viel in slaap.

Ik lach te slapen en hoorde: oe kong tekking in mi mapangpang oso, mi sab fa mi pina nanga mi ptjieng oe kong tekking. Tideh mo soor oenoe fa meh denkie oe kong tekking. Ik schrok wakker en wist het meteen Rajesh is hier! Ik werd angstig en keek via een raam naar buiten. Hy zei: luku no vrouw if i lob i ptjieng mek a kong mee waarop hy als antwoord kreeg: if i lob i libi jeh gwanga mapangpang. Ik heb me moeder voor t eerst zo boos gezien. Ik werd echt bang en belde de politie op mijn moeder haar cel. Ik had net opgehangen en Rajesh reed in 1 keer weg.  Me moeder kwam na binnen en zei:  a dey sa jeh go drape baka na a dey sa meh  dede en toch i neh go drape mo soor deng dat dede ab machti toe en ze omhelsde me.

De volgende dag had me tante een afspraak gemaakt met een pandiet die alle hebi's om het zo te noemen weg zou halen. Ik was ready om los te laten en wilde dit al heel gauw vergeten. Onderweg naar daar stopte me moeder om een fles water te kopen. Er was geen parkeer voor de winkel dus stopten we aan de overkant. Ze kwam uit de winkel en liep richting de auto. Ik zou haar net vragen calpol te kopen toen ze werd onderschept door een auto. Ik was stom! Iedereen rende naar haar toe. Me tante, der man omstanders maar ik kon niet bykomen van de schrik. Ik keek naar me moeder en ze keek na my. Watttttttttt... ik begon te tranen ik zag bloed op straat. Ik hoorde bel de ambulance, oe bel skowtoe no, mi gadoooooo oe bel skowtoe, eeey mibri a vrouw dede, eey oe doe snel no.... ik kon nogsteeds niet uitstappen maar myn moeders ogen en de mijne bleven kaarsrecht tegen over elkaar.

Ik kwam tot besef dat me moeder daar lag en stapte uit. Mama mama mamaaaaaaa God aubbb neeeeee Mamaaaaaaaa.. ze knikte met der hoofd en fluisterde: mi ptjieng mo gwe maar mi no lib joe! Neeeej mama neeeeeeej en ze sloot haar ogen. Ik begon te gillen en huilde me moederrrrrrrr.  Ik heb zolang hierop gewacht en nu dit. mama nee mama aubbbb.  De dokter kwam en stelde de dood vast ik weet niet hoe of wat er allemaal gebeurde maar ik iemand kwam me troosten en tilde me op van de grond. Me moeder in een lijkenauto zien gaan was het slechtste moment van me hele leven. Ik kon het niet aanzien. Ik keerde me om en tot myn grote verbazing zag ik die zelfde slang aan wie ik leven heb gegeven.


Gerelateerde onderwerpen