Story about the snake 3 | - Baaswaterval.nl
Header Praktijk Baaswaterval

Story about the snake 3

  • 0 reactie(s)
  • 668 x bekeken
  • 0 reactie(s) 668 x bekeken
*

Rug

bewerk
Story about the snake 3
« Gepost op: 25 mei 2019, 20:10 »


Dl 3 slot

Ik lig naar die klok te staren het is byna 7u, zucht hoe zal het nu zijn zonder een moeder. Vandaag hebben we voor goed afscheid van haar genomen. Mijn moeder zien liggen in een kist liet me beseffen dat het harde van dit leven eindelijk zou beginnen.

Me moeder had een prachtige uitvaart. Gekleed in een mooie rode jurk welke ze speciaal had gemaakt voot haar 55ste verjaardag werd uiteindelijk haar uitvaartsjurk. Haar kist was wit opgemaakt met rood en goud. Gecondoleerd, sterkte en het komt goed klonk het van alle kanten...tja wat kan nog goed komen? Ik ben enigs kind. Mijn moeder haar enigr zus is 6jaren terug overleden en me vader heb ik nooit gekend. Van mijn moeder had ik vernomen dat hy tydens haar zwangerschap op vakantir ging naar nederland en nooit meer terug is gekeerd. Wie heb ik dan eigenlijk??? Precies niemand. Het was druk me moeder was geliefd by velen.  Andere familieleden beloofde zo af en toe op bezork te komen maar ik rekende daar niet op omdat we niet echt een band hadden.

Mama mama moest dat echt zo? Ik lag op haar bed en zag alles weer gebeuren. Ik voelde me diep van binnen schuldig. Ik heb infeite me moeder vermoord. Was ik maar by Rajesh gebleven was het niet zover gekomen. Waarom moest dit alles speciaal my overkomen?? God ben ik zo slecht geweest?? Terwyl ik huilde voelde ik iets me steken onder me rug. Ik stopte me hand onder me laken en zag dat een ring van me moeder daar lag. Ik nam het en zette het op der kaptafel. Ik dacht by mezelf saaangg??? Deze ring leeft nog?? Die ring was van myn oma die gaf het aan me moeder der zus en op haar sterfbed gaf zy het aan me moeder. We hebben deze ring byna 3jaren gezocht geen spoor ervan en plotseling ditt. Nou misschien moest het nu van my worden no?!

We waren byna 3 weken verder. Ik nam geen enkel telefoontje op nog minder deed ik dr deur open voor bezoekers. Ik at niet en dronk alleen water. Ik was sterk afgevallen. Ach ik spangde niet en wilde dood. Ik heb toch geen moeder en dat van die slang kon ik maar niet verwerken dus het leven had geen zin meer. Het was byna 11u savonds toen ik iemand hoorde kloppen: Naomie, Naomie.. ik herkende die stem het was Rajesh, mi gadoooo sa a boi dis kong suku dja. Naomie? Ga je nog open maken? Ik gaf geen antwoord en voelde me hart heel luid kloppen. Naomie? Kom naar buiten ik wil met je praten. Naomie??? Ik begon te tranen en na 10min hoorde ik die auto wegryden. Aiiii a gwe.  Infeite hield ik erg veel van Rajesh maar dankzy dit alles wilde ik niets van hem horen.

De volgende dag rond het zelfde tydstip kwam hy weer. Naomie kom laten we praten je bent niet alleen. Ik weet dat je daar binnen bent naomie kom laten we praten. Ik gaf wederom geen antwoord en na een halfuur vertrok hy. Die dag daarop lag ik te wachten op zijn komst. Jaa ik zou hem vandaag wegjagen en hem zeggen wat ik op mijn hart heb maar hy kwam niet. Ik viel in slaap en voelde plotseling iets kouds naast me. Ik trok me deken en zorgde ervoor dat ik mezelf warm maakte. Het had geregend dus infeite moest ik dit verwachten. Ik nam een betere positie en voelde wederom het zelfde en dit keertje kwam het op mijn rug en voelde het lopen naar beneden. Ik probeerde te voelen met me hand en voelde dat het glad was. Ik werd bang mi gadoo sang e kong spoekoe mi dja. Ik keerde me hoofd zachtjes om en wat was het?? Die zelfde slang! Ik gilde en rende naar buiten nog voordat ik me slippers kon aandoen zag ik hem op balkon liggen.

Ik werd wakker en zag dat ik in een vreemde omgeving was. Een super mooie  kamer met bad en toilet. Een tv en een kaptafel met alles dat een vrouw zou willen. Waar was ik??? Die deur was op slot. Ik trok en trok en trok maar niemand kwam.. ik was infeite bly want ik dacht dat ik in de hemel was omdat die kamer abnormaal mooi was. Ai eindelijk mi dede maar wacht waar is me moeder??? Mi no dink a vrouw go na hel soso fa a beng lob fetie? Laat me even op God wachten dan hoor ik t wel. Ik ging liggen en voelde me thuis.

Ik hoorde iemand die deur open maken en stond enthousiast op en tot myn grote verbazing was het niemand anders dan Meneer Mohan en Rajesh. Het eerste dat ik zocht was een raam om over te springen maar nieteens dat was er. Laat me! Oe kir mi ma kba sa oe wan moro??? Oeng lib mi!!! Als e zo gaat praten gaan we vertrekken en maak het niet moeilijker voor jezelf!

Wat willen jullie van me??? Saw wanie??? Ik was nog nieteens klaar met praten en ze liepen de deur uit. Ik wist het nu zeker me leven was maar de klote! Ik lag op bed en keek naar die klok het was precies 10u savonds toen die deur open ging meneer mohan kwam in de kamer en zei:  Vanaf vandaag ben je niet alleen je gaat hier wonen maar je gaat bezoek krijgen je dient te doen wat ik zeg! Niet alleen??? Ik praat!!!! Schreeuwde hy! Vanaf vandaag zul je elke avond met die slang slapen als hij tussen je benen komt dien je je voet open te doen wanneer hy klaar is kruipt hy weer weg. De dag wanneer je dit niet meer wilt is de dag waarop je zult sterven. Rajesh zie je nooit meer als je van je leven houdt ga je meewerken. Vluchten gaat je niet lukken je bent vanaf vandaag de vrouw van die slang!

Voor t eerst in mijn leven is zelfmoord in me opgekomen. Maar wat ga ik precies drinken?? Er was niets dat me in 1 keer dood zou maken of trouwens dood gaan zou nieteens lukken. Nieteens 30min nadat meneer mohan vertrok ging die deur weer open en bgon mijn eerste nachtmerrie. Die slang rolde over myn hele lichaam zelf over mijn gezicht gegeven ogenblik voelde ik hem by me benen ik schoof zachtjes open en voelde langzaam zijn start naar binnen glyden. Ik zette een kussen op me gezicht en huilde zo zacht als ik kon. Het was eng ik wilde gillen. Ik voelde hoe hy in me draaide dit duurde ongeveer een halfuur. Hy kwam daarna op me liggen en na 15min kroop hy weg. die deur werd voor hem open gemaakt en weg was hy.  Ik huildr letterlijk en figuurlijk alles in me was stuk.  Moest ik dit elke dag meemaken. zou ik echt een uur lang bezig moeten zijn met een slang??? Ik heb de hele avond niet geslapen omdat ik het vreselijk vond.

Dit was ondertussen al 2maanden gaande. ik kreeg optyd eten en drinken. lekkers alles masr mocht nergens. Er waren zelf dagen waarby ik verplicht werd mode te maken omdat die slang dat wilde. Rajesh heb ik nooit meer gezien tot dat ik een avond lag na mijn slangensex en hy me deur binnen kroop.

Naomie naomie... rajessshhhh gilde ik nog net voordat ik iets wilde zeggen drukte hy myn mond dicht. Luister luister ik ga je helpen maar je moet naar my luisteren. Vanaf je hier bent heb ik geen rust. Je moeder volgt me overal waar ik ga. Ik ga je eerlijk vertellen ik wilde dit niet doen maar ik werk in opdracht van me vader. Ik moet meisjes uitlokken zodat ze zelf geen van hun kinderen kunnen offeren. Naomie luister aub naar me. Ik ga je helpen maar vraag je moeder om me aub met rust te laten. Kijk en hy duwde die ring in me hand. Je moeder zegt dat je dit moet aandoen dan gaat ze je beschermen. Maar Rajesh hoe praat je met me moeder??? Naomie stel me aub geen vragen die vrouw loopt constant achter me in een rode jurk. als ik slaap praat ze letterlijk tot ik wakker opsta. Ik rust alleen als jij rust. En ze heeft me belooft dat het zo zal blyven tot je sterft. Naomie sorry maar deze ellende kan ik zelf niet aan. Ik kom morgen en hy rende weg.

Je zou zweren dat ik lotto had gewonnen zo bly was ik. Ik trok die ring aan en ging die avond na maanden zo gelukkig na bed. Terwyl ik sliep werd ik wakker. als het nou een droom was of niet weet het helemaal niet maar me moeder zat daar. faf joe mi ptjieng?? Ik begon te huilen. ze zei: meisje a nof a san dat mi kong no krey noso jeh swaki mi. I ma dede maar a deh! Teh a boy kong opo a doro tamara ou teigi joe foe waka na a baka doro, mi ptjieng arki jeh waka langalanga go in a voorzaal dan joe e teigi a chauffeur foe a pa foe tja joe gwe. A mang sab sang e gebeur dja ma na eng brede ai suku. Maar mama hoe verder met Rajesh want a kong jep mi. Ze begon te lachen en zei: jep joe no?? Rajesh da stratie e suku wang tra vrouw a wan dat mim lib eng nanga rust daarom ai plei a boeng mang. No vergit sang mi teigi joe mi ptjieng. Doe precies sang mi teigi dan mek kang rust foe tego.

Ik herhaalde alles elke keer.  Naomie vergeet niet via de voorzaal niet via die achter deurm naomie let op naomie voorzaal voorzaal voorzaal!!!..

Die deur ging open en wie was het rajesh. Omie luister me vader gaat zo slapen. overal is donker ren zo snel je kan naar buiten kijk niet naar achter. Hy omhelsde me en zei groet je moeder voor me.

Hy maakte  die deur open en ik liep naar buiten. omdat ik dat huis kende was het majlijk voor my. Naomie die voordeur naomie die voordeur alleen dat ging in me om. Ik snelde naar die voordeur en daar was die chauffier. hy sliep en ik sloeg op zijn raam breng me aub weg. Hy schrok wakker en zonder te aarselen zei hy kom snel zitten.  Dat erf  was vry groot en je moest voorby die achterdeur om die poort te bereiken. Rajesh zag dit en rende via die achter deur naar buiten om die chauffeur te stoppen. Hy was nog geen 2secondes voorby die deur en werd neergeschoten.. myn goddddd stop stop stop.

Die chaffeur gaf gas en zei: meisje gwe snel yere mi sreef no kong moro a pa sjie joe lek rajesh a afspraak beng deh dat deng bo soet joe kiri dan i no beng kang verteer sma sang e psa dja precies... ik was stom en keek naar achter. ik zag meneer Mohan met zijn handen op zijn hoofd naar rajesh kijken.

Ik voelde een verlichting in mijn hart. we reden die poort uit. Ik keek voor het laatst naar dat huis waar ik heel veel ellende heb mogen beleven.. wel je geloofd het of niet ik zag mijn moeder met een smile uit dat erf lopen met een brede smile op haar gezicht.

Ai me moeder heeft me gered ik heb de kracht van moederliefde mogen ervaren.


Gerelateerde onderwerpen