Tranga lobi | - Baaswaterval.nl
Header Praktijk Baaswaterval

Tranga lobi

  • 0 reactie(s)
  • 571 x bekeken
  • 0 reactie(s) 571 x bekeken
*

Rug

bewerk
Tranga lobi
« Gepost op: 15 mei 2019, 18:39 »
Wanneer je van een man houdt..ben je bereid hem te helpen door dik en dun!mijn zus was zo een vrouw geweest. Ze was er altijd voor haar ex man. Hij zei haar altijd"joe na mie koluku! Al was hij ik bijzijn van ons. Maar ik vond dat niet..omdat in die 15 jaren dt ze met elkaar waren,kreeg mijn zus 6 miskramps en 1 dode die ik ze zelf had begraven..

Het doet mij nogsteeds pijn en terwijl ik dit bericht voor jullie type..traan ik uit pijn,haat en wrok gevoelens voor een man die mijn zus leven heeft vernietigd!

Ze was met een hindustaanse heer,mijn zus en ik zelf ben van inheemse afkomst. Hij vroeg haar om het hindoe geloof aan te nemen..ze dacht van"is mijn man,why niet de sporen volgen van mijn husby?" Dus ging ze in het geloof. Haar ex man was bij elke zwangerschap super lief! Meneertje behandelde dat buikje altijd alsof ht van Goud was!don't get me wrong..ik zag en zie niets verkeerds daar achtr. Maar wat ik zo raar vond,ze ging naar de dokter..de dokter zag niets mis aan haar. Ze was vruchtbaar en gezond volgens de Lab onderzoek.

Jaren gingen voorbij en steeds weer miskramp! Mijn zus verlangde graag naar een kind..

Ik was met mijn vriend op weg naar commewijne voor een feestje. In de ochtend uren reden wij terug..zagen wij hoe mijn zus haar ex man de brug afreed naar onderen..k zei tegen hem"eey ano Avinash!!? Rij go luku!!mijn vriend reed de brug ook af..wij dachtn dt hij met een ander meid zou flirten daar! Tot onze verbazing zagen wij hem lopen naar de rand trwijl hij iets in een potje ofzo brande..en een stuk goed..latr merkte ik dt ht kleertjes waren die hij aan ht afbranden was..meneertje bonk wang san ien a watra trwijl hij aan ht bidden was... wij zijn weggereden voordt hij door had dt wij ht waren..

Ik heb me bezig gehouden met dat ding. Ik kon niet meer..bn mijn tante gaan bezoeken..vertelde haar en ze zei dat ze naar iemand gaat. We plannede een dag, namen mijn zus mee en brachtn haar bij iemand aan op Para.
Daar aangekomen gaf die heer bij wie wij waren geweest foe doe a luku een drank uit een kalebas. Hij blies wat water ofzo op haar buik..daarna rookte hij een sigaar en blaaste hij het op haar buik..hij deed nog enkele ritualen dingen trwijl hij in trans was. Keek in een spiegel trwijl Hij sprak met mijn zus in een bepaalde taal..stelde haar vragen en daarnaa keek hij naar zijn spiegel en schrok ineens omdat hij iets zag..plaatse zijn spiegel op zijj tafel ..op 1 of ander manier verstond mijn zus hem. Hij kwam latr weer tot rust en sprak rustg met ons..hij vertelde ons dat wij mijn zus moesten brengen naar huis. Ze kreeg een zakje en moest dat zetten onder zijn kussen. Ze kreeg een smeermiddel om haarzelf in te smeren alvorens ze het huis in zou gaan en daarna mocht ze niet in dat huis slapen.

Wij vroegen hem waarom..hii vertelde ons het volgende,ik ga ht in het nederlands typen omdat ik niet zo best bn in sranan tongo typen bn..hij zei"eng mang e serie dheng bere fing omdat eng abie hebie koluku na eng skieng. Hij gaf aan dt hij dat deed omdat hij een pure ziel nodig had om te offeren en hij profiteerde van de rijkdom die van haar is.
Wij wilde het niet geloven!!mijn zus barste in tranen!!!!!

Wij gingen naar haar huis en
Ze plaatste dat ding in zijn kamer waar ze met haar exman sliep. Daarna belde ze hem en melde ze hem dat ze bij haar moeder gaat slapen..hij was booos!! Ze legde neer.. hii wist niet waar mijn moeder haar nieuwe woning adress was dus belde hij constand.

De volgende dag moesten wij terug naar die luku man..hij vertelde haar dat ze haar kleren niet moest nemen. Ze moest alleen dingen nemen wat ze van mijn moeder had gekregen.

Na 3 jaren vol pijn en verdriet..my sis moved on. Ze ging werken in een winkel..we waren bij kkf tijdens een beurs..en wie zagen wij daar?? Mijn zus ex man!! Meneertje at uit een vuilnis bak!!
Ik zag hoe mijn zus wilde inzakken toen ze het zag..maar ik hield haar en zei "meisje liebie san!!loop weg!we liepen weg..en nadien zagen wij hem noooit meer..

Leef goed met elkaar! Mijn zus haar leven was voor 15 jaren alleen pijn en vedriet! Ik wens niemand dit! Ik share mijn deel niet met jullie omdat ik sympathy zoek..maar ik wilde mijn boodschap doorgevn..


Gerelateerde onderwerpen