Hoe krijg je een yorka uit de lucht??? | - Baaswaterval.nl
Header Praktijk Baaswaterval

Hoe krijg je een yorka uit de lucht???

  • 2 reactie(s)
  • 1878 x bekeken
  • 2 reactie(s) 1878 x bekeken
bewerk
Hoe krijg je een yorka uit de lucht???
« Gepost op: 14 januari 2018, 23:26 »
Als een wisiman een yorka voor je in de lucht regelt (op de Opete aasgier) om je te doden, hoe krijg je zo een yorka weer ervan af? Ik zocht naar teksten over een geestelijke aanval in de lucht, maar ben nog niets tegengekomen. Vandaar de vraag!

Er is weinig diepgang over de kromantie's te lezen. Misschien kunnen de wijsneuzen hier me wat adviezen geven.  Over de kruidenbaden van de verschillende kromantie's vindt je ook weinig op het net. Hoe bereik je deze goden? Als wisimans de koni's hebben om ze van hun plek te stoten, moet de mogelijkheid er ook zijn hoe je ze weer op hun plek kan zetten.

*

een vriend

bewerk
Re: Hoe krijg je een yorka uit de lucht???
« Reactie #1 Gepost op: 15 januari 2018, 11:26 »
Odi,

Hoe weet je dat een wisi yorka op een kromanti opete
dan moet die wisi man goed zijn. wat kan.
maar als je dat kan weten dan kan er ook een oplossing zijn van een wintiman die ook in het bezit is van luchtgoden om de aanval in te zetten om die wisi daar te breken.

de opete aasgier, tingi fowroe die vreet het op. maar zo heb je verschillende luchtgoden zoals de vliegende draak. die ingezet kan worden. zo heb je verschillende wintis die gaan reageren wanneer er om hulpzang gebeden word voor hun hulp waarna de boodschappen zullen komen wat te doen. eerst zal de goede duman zijn gebed zang doen zijn geneden  hulpvraag aan god en diens engelen winti waarna de opdracht gegeven zal worden tot aanval over te gaan op zo een wisi. om die kapot te maken en te vernietigen

bewerk
Re: Hoe krijg je een yorka uit de lucht???
« Reactie #2 Gepost op: 15 januari 2018, 14:26 »
In dromen gehad dat iemand dichtbij me mij misgunt en een yorka naar me stuurt om me te vernietigen. Hij was bezig iets uit me hoofd te halen. (Heb de persoon zelf in de droom gehad). Maar ik heb toen de droom niet serieus opgevat, totdat ik het nu zelf ervaar.

En nu maanden verder zie ik dagelijks in werkelijkheid die aasgieren in me omgeving boven me in de lucht. (In groot aantal heel dichtbij) Maar de andere kleinere vogels houden ze tegen om niet bij me te komen.

Gerelateerde onderwerpen