Een geest op een begraafplaats een opdracht geven in Winti | Algemene vragen
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Een geest op een begraafplaats een opdracht geven

  • 4 reactie(s)
  • 4558 x bekeken
  • 4 reactie(s) 4558 x bekeken
bewerk
Een geest op een begraafplaats een opdracht geven
« Gepost op: 16 april 2016, 07:05 »
In mijn werk als duman krijg ik vaak te maken met mensen die problemen ondervinden met geesten die door
anderen zijn gestuurd om kwaad te doen.

In deze topic zal ik dit onderwerp uitlichten en een aantal tips geven.

Yorka's op begraafplaatsen
Helaas komt het regelmatig voor dat mensen op een begraafplaats een geest (Yorka) een opdracht geeft om iemands leven
te belemmeren (zelfs tot de dood erop volgt!). Voor beiden partijen (dader en slachtoffer) loopt dit meestal niet goed af.

- Dader
Deze geeft de opdracht middels een rituele betaling. Wat men echter vergeet is dat na het slagen van de opdracht
deze geest terug komt om een grotere betaling te eisen. Hieraan kan je als mens niet voldoen (niet in menselijke middelen).

Mocht de opdracht niet slagen doordat het slachtoffer bijvoorbeeld een sterke duman heeft gevonden waardoor deze geest
word verdreven, dan heeft de dader mogelijk een probleem. Of de duman stuurt de geest terug (wat eigenlijk niet mag),
of de geest gaat verhaal halen bij de dader (deze geest is in gevecht geraakt met de winti's van een duman en heeft hierbij
slaag gekregen en verwijt de dader dat hij de opdracht heeft gegeven).

Een derde probleem wat komt opduikden voor de dader is dat zowel zijn winti's evenals de winti's van het slachtoffer een
straf eisen voor zijn daad. Ook een duman moet zich aan wetten, regels en straffen houden die door winti's zijn
opgelegd. Dus wanneer een dader een duman opzoek kan hij hierin bemiddelen maar kan niet (altijd) tegen de straffen
ingaan die zijn opgelegd door de winti's van de dader (en/of slachtoffer). In dit geval treed een duman op als
geestelijke advocaat om de zaak proberen vrij te krijgen, te verzachten wat niet altijd mogelijk is door geestelijke
wetten en regels.

Kortom: Weet waar je aan begint wanneer je je met zulke zaken bezig houd!

- Het slachtoffer:
Aan de hand van signalen kan een slachtoffer herkennen wat er speelt (bijv. veel dromen dat yorka's/honden je aanvallen).
Het is dan aan het slachtoffer om hier snel op in te spelen, want gelede schade is helaas niet terug te draaien.

Een mogelijkheid is en een weder betaling aan de geest te geven. Je betaald (ritueel) de geest die het slachtoffer kwaad wilt
doen het dubbele van wat de opdrachtgever heeft betaald om het slachtoffer met rust te laten. Dit is de eerste en gemakkelijkste stap die een duman kan nemen, maar helaas werkt dit vaak niet. De mogelijkheid bestaat dat de geest zijn opdracht persee wilt blijven vervullen, koste wat het kost. Hierop volgt een geestelijke strijd met de duman en de geest.

Als slachtoffer kan je hier niet veel tegen doen, en heb je vaak hulp nodig van buitenaf. Het is daarom ook belangrijk
om jezelf op geestelijk niveau goed te onderhouden zodat je eigen winti's dit soort zaken bij voorbaad al kan afwenden
(zodat de geest die de opdracht krijgt je winti's niet passeert).

In het volgende deel zal ik de volgende onderwerpen bespreken:
- Waar dient een luku voor
- Wat heeft een hebi watra voor nut
- Hoe herken je signalen zowel geestelijk als menselijk


Heb je zelf ervaringen en/of vragen over dit onderwerp, laat het in deze topic weten.

Baaswaterval


« Laatst bewerkt op: 16 april 2016, 12:20 door CC Moderator »


*

Offline love-ly

  • so so lobi
  • ******
  • 8296
  • Just me
    • Bekijk profiel
bewerk
Re: Een geest op een begraafplaats een opdracht geven
« Reactie #1 Gepost op: 16 april 2016, 13:10 »
Odi odi,

Dit is een leerzame en belangrijk onderwerp, het gebeurd te vaak en ik hoor dit te vaak, erg jammer maar helaas het gebeurd.

Ook ik heb dit meegemaakt dat jorkaś betaald werden om mij iets aan te doen en zover ik kan herinneren 3 keer.
Ik was vroeger niet echt bekend met het culturele en was naief en koppig en begreep de signalen dus niet...had wel sterke skieng fierie, maar wist destijds niet ermee te werken.  ik droomde vooraf met wie ik moest oppassen, maar achteraf ging ik toch met diegene om met alle gevolgen vandien.

Mijn eerste ervaring was met mijn eerste vriend, deze was diep in het culturele (bleek achteraf) ik was al onder de plak van deze man en hij gooide elke ochtend geld over me heen  (ik lag met mijn rug naar de deur en hij dacht dat ik sliep) maar zag steeds wat over me heen gaan en keek en zag centen op de vloer liggen.
Ik werd mager en al mijn geld ging naar hem toe, ik maakte wel 10 afspraken met mijn zalig oom (hij was duman) en steeds belde ik weer af , totdat ik niet meer kon en rende van zuid naar het cemtrum .. non stop.. eenmaal bij mijn oom kwam ik er dus achter dat deze man jorka heeft betaald om mij iets aan te doen.. was ook van binnen getayed (via sex).. ja dat was mijn eerste ervaring.. en een grote risico om mij te helpen, want wie mij zou helpen zou er zelf aan onderdoor gaan...
Na 4 wassieś en bepaalde rituelen was ik weer mezelf (hier was ik nog een tiener)

tweede ervaring was ook met een heer, ik viel steeds neer en werd ziek, totdat ik in gebed ging en met mijn komfoś ging praten want er klopte iets niet en voelde me aardig vervelend uit het niets... ik droomde dat ik over een brug liep (mijn oude buurt waar ik heb gewoond) ik zag een schaduw achter me aanlopen en ik keenk goed en zag een entiteit zonder voeten met een zwarte cape en gewaad op me afkomen... ik rennen, hij ook rennen, ik begon te vliegen en hij ook vliegen... totdat ik een naam noemde (vraag me niet welke naam want dat weet ik niet meer) en weg was het en ja hoor deze werd gestuurd om mij iets aan te doen, heb het nodige gedaan en zag achteraf wat er allemaal gedaan werd, zoals druppels in mijn schoenen, middernacht gezicht met pimba in een spiegel kijken en mijn naam noemen enz... toen dat niet lukte dan maar naar een begraafplaats...

derde ervaring: ik werd omring door zwarte honden en allemaal hadden ze slijm uit hun mond, ik stond in het licht en hun kwamen uit het donker en ze namen een aanloop (het waren er 3 ) en ze wilde op me springen maar zelfs tot mijn eigen verbazing bounced ze terug, het leek alsof er een onzichtbare bal om me heen was, elke keer als ze begonnen aan te vallen vielen ze naar achteren, ze konden niet echt dichtbij komen... ik werd zo kwaad en vanaf mijn voeten tot mijn hoofd (hele lichaam) stond in vuur en vlam net als human torch van de fantastic four  (Ik zei iets leek op onweer) en de honden renden weg met 2 personen die ik alleen van de achterkant heb kunnen zien.
Achteraf waren het mensen waar ik nogeneens mee omga... te triest dus.

Zoals u zegt is het goed om jezelf goed te onderhouden dmv o.a. wassie.. want gevaar kan altijd om de hoek loeren .

Kan de kracht van een takroe jorka doorwerken van generatie op generatie?
Ik heb vorige week iets aparts meegemaakt... ik had mezelf een badje gegen en kreeg dezelfde avond een droom.
Ik liep langs het water en kwam een nicht van mijn vaderskant tegen en ik vroeg me af waarom ze naast me liep want we groeten elkaar alleen en voor de rest niets, vervolgens liep ik verder en zag een goede vriendin met haar zoontje, haar zoontje had een bal in zn handen en gooide deze steeds tegen me hiel aan en ik werd kwaad en verzocht haar om dr zoontje te waarschuwen want ik vond het hinderlijk en ik zei nog tegen hem doe normaal je doet als een bakroe.

Vervolgens kwam ik in een grote zaal terecht met aan de linkerkant een grote raam en achter deze raam stonden allemaal kennissen van mijn moeder.
In deze zaal stond er een stelling en iemand lang er op, voor deze stelling stonden 2 grote witte kaarsen en ik keek goed en zag mijn zalig oma liggen, iemand zei, ja na bakroe nanga takroe sannie kier ing.. ik begon boos te worden en zei "eeuwig is het takroe sannie, kan het niet zijn dat het gewoon ouderdom is?" en ik wou naar voren lopen om mijn oma te bekijken en ik werd tegengehouden.

Er verscheen voor haar bed / brancard een grote bol gevuld met licht en ik ging er in staan (te omschrijven alsof je in een andere dimensie stap, kan het niet goed omschrijven) en ik werd ineenkeer aangevallen door zwarte schaduwen en met zwarte cape...ze hielden me vast bij mijn nek, voeten en pols enz.. ik begon te schreeuwen en te roepen en uit het niet kreeg ik een zwaard toegeworpen en ik heb ze stuk voor stuk gekapt en ze werden vloeibaar. en het licht verdween en ik stapte naar mijn zalig oma toe en legde mijn hand op haar voorhoofd en begon met haar te praten en ik wikkelde haar in een witte laken tot haar schouders. en er kwam een dame naar me toe en zei "ai mie breti bika na 3 generatie........

Ik belde me moeder en vertelde haar deze droom en daadwerkelijk is mijn om niet zomaar overleden, mijn ma zou volgen en daarna zou ik volgen...

Gelukkig heeft GOD het laatste woord.

Tot zover mijn bijdrage

Odi odi en tang boeng,

Love-ly
It's a Love-ly thing

*

Offline Kroeske

  • ****
  • 100
  • De stilte is een vriend die je nooit verraadt.
    • Bekijk profiel
bewerk
Re: Een geest op een begraafplaats een opdracht geven
« Reactie #2 Gepost op: 19 april 2016, 15:12 »
Odi odi,

Dit is een leerzame en belangrijk onderwerp, het gebeurd te vaak en ik hoor dit te vaak, erg jammer maar helaas het gebeurd.

Ook ik heb dit meegemaakt dat jorkaś betaald werden om mij iets aan te doen en zover ik kan herinneren 3 keer.
Ik was vroeger niet echt bekend met het culturele en was naief en koppig en begreep de signalen dus niet...had wel sterke skieng fierie, maar wist destijds niet ermee te werken.  ik droomde vooraf met wie ik moest oppassen, maar achteraf ging ik toch met diegene om met alle gevolgen vandien.

Mijn eerste ervaring was met mijn eerste vriend, deze was diep in het culturele (bleek achteraf) ik was al onder de plak van deze man en hij gooide elke ochtend geld over me heen  (ik lag met mijn rug naar de deur en hij dacht dat ik sliep) maar zag steeds wat over me heen gaan en keek en zag centen op de vloer liggen.
Ik werd mager en al mijn geld ging naar hem toe, ik maakte wel 10 afspraken met mijn zalig oom (hij was duman) en steeds belde ik weer af , totdat ik niet meer kon en rende van zuid naar het cemtrum .. non stop.. eenmaal bij mijn oom kwam ik er dus achter dat deze man jorka heeft betaald om mij iets aan te doen.. was ook van binnen getayed (via sex).. ja dat was mijn eerste ervaring.. en een grote risico om mij te helpen, want wie mij zou helpen zou er zelf aan onderdoor gaan...
Na 4 wassieś en bepaalde rituelen was ik weer mezelf (hier was ik nog een tiener)

tweede ervaring was ook met een heer, ik viel steeds neer en werd ziek, totdat ik in gebed ging en met mijn komfoś ging praten want er klopte iets niet en voelde me aardig vervelend uit het niets... ik droomde dat ik over een brug liep (mijn oude buurt waar ik heb gewoond) ik zag een schaduw achter me aanlopen en ik keenk goed en zag een entiteit zonder voeten met een zwarte cape en gewaad op me afkomen... ik rennen, hij ook rennen, ik begon te vliegen en hij ook vliegen... totdat ik een naam noemde (vraag me niet welke naam want dat weet ik niet meer) en weg was het en ja hoor deze werd gestuurd om mij iets aan te doen, heb het nodige gedaan en zag achteraf wat er allemaal gedaan werd, zoals druppels in mijn schoenen, middernacht gezicht met pimba in een spiegel kijken en mijn naam noemen enz... toen dat niet lukte dan maar naar een begraafplaats...

derde ervaring: ik werd omring door zwarte honden en allemaal hadden ze slijm uit hun mond, ik stond in het licht en hun kwamen uit het donker en ze namen een aanloop (het waren er 3 ) en ze wilde op me springen maar zelfs tot mijn eigen verbazing bounced ze terug, het leek alsof er een onzichtbare bal om me heen was, elke keer als ze begonnen aan te vallen vielen ze naar achteren, ze konden niet echt dichtbij komen... ik werd zo kwaad en vanaf mijn voeten tot mijn hoofd (hele lichaam) stond in vuur en vlam net als human torch van de fantastic four  (Ik zei iets leek op onweer) en de honden renden weg met 2 personen die ik alleen van de achterkant heb kunnen zien.
Achteraf waren het mensen waar ik nogeneens mee omga... te triest dus.

Zoals u zegt is het goed om jezelf goed te onderhouden dmv o.a. wassie.. want gevaar kan altijd om de hoek loeren .

Kan de kracht van een takroe jorka doorwerken van generatie op generatie?
Ik heb vorige week iets aparts meegemaakt... ik had mezelf een badje gegen en kreeg dezelfde avond een droom.
Ik liep langs het water en kwam een nicht van mijn vaderskant tegen en ik vroeg me af waarom ze naast me liep want we groeten elkaar alleen en voor de rest niets, vervolgens liep ik verder en zag een goede vriendin met haar zoontje, haar zoontje had een bal in zn handen en gooide deze steeds tegen me hiel aan en ik werd kwaad en verzocht haar om dr zoontje te waarschuwen want ik vond het hinderlijk en ik zei nog tegen hem doe normaal je doet als een bakroe.

Vervolgens kwam ik in een grote zaal terecht met aan de linkerkant een grote raam en achter deze raam stonden allemaal kennissen van mijn moeder.
In deze zaal stond er een stelling en iemand lang er op, voor deze stelling stonden 2 grote witte kaarsen en ik keek goed en zag mijn zalig oma liggen, iemand zei, ja na bakroe nanga takroe sannie kier ing.. ik begon boos te worden en zei "eeuwig is het takroe sannie, kan het niet zijn dat het gewoon ouderdom is?" en ik wou naar voren lopen om mijn oma te bekijken en ik werd tegengehouden.

Er verscheen voor haar bed / brancard een grote bol gevuld met licht en ik ging er in staan (te omschrijven alsof je in een andere dimensie stap, kan het niet goed omschrijven) en ik werd ineenkeer aangevallen door zwarte schaduwen en met zwarte cape...ze hielden me vast bij mijn nek, voeten en pols enz.. ik begon te schreeuwen en te roepen en uit het niet kreeg ik een zwaard toegeworpen en ik heb ze stuk voor stuk gekapt en ze werden vloeibaar. en het licht verdween en ik stapte naar mijn zalig oma toe en legde mijn hand op haar voorhoofd en begon met haar te praten en ik wikkelde haar in een witte laken tot haar schouders. en er kwam een dame naar me toe en zei "ai mie breti bika na 3 generatie........

Ik belde me moeder en vertelde haar deze droom en daadwerkelijk is mijn om niet zomaar overleden, mijn ma zou volgen en daarna zou ik volgen...

Gelukkig heeft GOD het laatste woord.

Tot zover mijn bijdrage

Odi odi en tang boeng,

Love-ly
Inderdaad Love-ly

Wie goed doet  goed ontmoet.
Vraag mij af waarom  de mens  soms zo negatief bezig is  .
Soms krijgt men zoveel  te verwerken , dat het moeilijk is op te genieten van de positieve  zaken.
Maar ik put kracht uit te blijven geloven in het goede.
En ik denk dat  hetgene is waardoor jij elke keer  weer uit die vervelende situaties komt.

Krakti
Beter gekwetst door de waarheid dan getroost door een leugen.
*

Offline love-ly

  • so so lobi
  • ******
  • 8296
  • Just me
    • Bekijk profiel
bewerk
Re: Een geest op een begraafplaats een opdracht geven
« Reactie #3 Gepost op: 28 april 2016, 23:03 »
@ Kroeske,

Zo is dat, goed blijven doen en verder gaan en er niet bij stil blijven staan.

Blijf vooral geloven in het goede en bid en een helpende hand zal daar zijn om je te helpen.

Odi odi,

Love-ly
Gast

Gaske

bewerk
Re: Een geest op een begraafplaats een opdracht geven
« Reactie #4 Gepost op: 29 april 2016, 22:33 »
Dat er mensen zijn die boven natuurlijke krachten hebben maar wat als zij die krachten gebruiken om een andere het leven zuur te maken

iemand die zijn krachten gebruikt om te slaan te bijten en alles in je huis stuk slaan
je hoort de persoon je ziet de persoon en toch als je het aan iemand verteld denkt men dat je hallucineert
waanbeelden heb en ook nog psychologische begeleiding en of psychiatrische begeleiding
iemand wiens stem je ook nog herkent van wie je weet dat hij het doet toch geloofd men je niet

hoe stop je zo een persoon waar eindigd zijn akkafietjes

Gerelateerde onderwerpen