Een wassie voor iedereen. in Winti | Algemene vragen
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Een wassie voor iedereen.

  • 5 reactie(s)
  • 6675 x bekeken
  • 5 reactie(s) 6675 x bekeken
Gast

biggirl88

bewerk
Een wassie voor iedereen.
« Gepost op: 06 februari 2013, 10:33 »
Beste mensen,

ik heb het gevoel al enkele jaren dat iets niet klopt in mijn leven en ik mijn vingers er niet op kan leggen. ondanks 3 loekoes die ik gedaan heb (alleen zeiden iets anders)en adviesen zijn wij er niets mee opgeschoten. Inmiddels ben ik weer gaan bidden alleen heb ik het gevoel alsof ik iets zwaars/ naars niet fijn bij me heb die er voor zorgt dat ik net niet daar kom waar ik moet komen. Ervaar overal namelijk tegenwerkingen die niet te verklaren zijn en instanties zeggen allemaal het zelfde maar schijn baar kan niemand het oplossen.

Ik heb het gevoel dat ik toch iets op culturele vlak moet doen alleen zou ik het zelf willen doen na alle teleurstellingen en niet te zwijgen het onnodige geld vergooien. bij me zelf maar ook bij de mensen, kennissen om me heen.

Ik zou graag een wassie willen doen maar een die een ieder zou kunnen doen om zichzelf schoon te kunnen maken. Als mensen slecht over je denken praten of als je jezelf te kort doen dat je lichaam gewoon niet meer wil om op kracht te komen. Zo dat ik mijn leven weer met een schone lei kan oppakken.

Dit bad moet goed genoeg zijn want sinds kort ben ik er achter gekomendat ik zwanger ben iets wat 16 jaar geleden al uitgesloten was vanwegen eileiders die niet functioneerde. En ik heb echt behoefte aan een wassie om me te reinigen van al het slechte en daarna een sweet watra.

Ik heb van iemand van de site geleerd dat als je niet schoon ben (hibbie) mag je niet met sweet watra wassen.

Dus allen die goede tips hebben graag deze zijn echt welkom.
En als het mogelijk is ook de uitleg wat waar voor is zodat ik dit ook weer kan overdragen aan kinderen en kleinkinderen daar ik nu zelf ondervind dat als je niets of te weinig van je eigen roots weet je eigelijk verloren ben, Dus mensen draag julliekennis over op jullie kinderen kleinkinderen zodat de kennis niet verloren gaat.


Ik wens u allen een gezegende dag toe
Biggril88
voorts wens ik u allen een gezegende dag toe.




Gast

Pikien Moesje

bewerk
Re: Een wassie voor iedereen.
« Reactie #1 Gepost op: 06 februari 2013, 20:55 »
odi odi,

zware winti zaken daar is nu de tijd niet voor.
Eerst uitzoeken waardoor alles zo fout loopt en dan de oplossingen toepassen. Zorg voor rust in de tent.

Al ben je je roots uit het oog verloren of weet je niets van winti, het is er altijd. Altijd kun je het oppakken. Dat heb je gedaan. Ga op de juiste manier ermee om. Het moet goed zijn voor jou (en let op je ongeboren kind)..
Hori faste sa joe habi......

brasa
Pikien Moesje

*

Offline getyours

  • ******
  • 2212
    • Bekijk profiel
    • Tamare Sma Sani
bewerk
Re: Een wassie voor iedereen.
« Reactie #2 Gepost op: 07 februari 2013, 14:33 »
Citaat
Beste mensen,

ik heb het gevoel al enkele jaren dat iets niet klopt in mijn leven en ik mijn vingers er niet op kan leggen. ondanks 3 loekoe's die ik gedaan heb (alle zeiden iets anders)en adviezen zijn wij er niets mee opgeschoten.

Houdt dit in dat je de adviezen naast je neergelegd heb en er verder niks mee gedaan hebt?

Citaat
Inmiddels ben ik weer gaan bidden alleen heb ik het gevoel alsof ik iets zwaars/ naars niet fijn bij me heb die er voor zorgt dat ik net niet daar kom waar ik moet komen. Ervaar overal namelijk tegenwerkingen die niet te verklaren zijn en instanties zeggen allemaal het zelfde maar schijn baar kan niemand het oplossen.

Bidden is een passieve actie, alleen met bidden komt er geen oplossing. Je geeft aan te voelen dat er iets niet klopt.
Dan weet je meestal ook waar dit vandaan komt en wat je eigen bedrage is het het geheel. Start eerst met het oplossen van je eigen bedrage van het probleem dat je ervaart. Door het buiten je zelf te zoeken zal je lang blijven zoeken naar een oplossing en eventueel verwachten dat de wereld om je heen zich zal aanpassen aan jou, is bijna hetzelfde als wachten op een winnend lot.

Citaat
Ik heb het gevoel dat ik toch iets op culturele vlak moet doen alleen zou ik het zelf willen doen na alle teleurstellingen en niet te zwijgen het onnodige geld vergooien bij me zelf maar ook bij de mensen, kennissen om me heen.

Je heb de eerste stap al genomen door in gebed te gaan. Je wilt geen geld meer uitgeven want je voelt je benadeeld, dit is de reden dat je ervoor kiest zelf de oplossing aan te dragen. Dan is je tweede stap nu doel bewust bidden. M.a.w. er is een probleem geconstateerd, een concrete oplossing heb je nog niet. Je speelt met de gedachte een wasi te nemen. De vraag is, is het een gedachte of een boskopu die je heb gekregen.

Citaat
Ik zou graag een wassie willen doen maar een die een ieder zou kunnen doen om zichzelf schoon te kunnen maken. Als mensen slecht over je denken praten of als je jezelf te kort doen dat je lichaam gewoon niet meer wil om op kracht te komen. Zo dat ik mijn leven weer met een schone lei kan oppakken. Dit bad moet goed genoeg zijn want sinds kort ben ik er achter gekomen dat ik zwanger ben iets wat 16 jaar geleden al uitgesloten was vanwege eileiders die niet functioneerde. En ik heb echt behoefte aan een wassie om me te reinigen van al het slechte en daarna een sweet watra

Uit het bovenstaande duidt je duidelijk aan wat je wilt, echter twijfel overheerst in jouw. Misschien omdat je je laat leiden door wat men vindt. Het gaat hier niet om wat men vindt, maar om jij wilt. Er zal "tig" methoden om je te ontdoen van het negatieve een wasi is er een van. 

Nogmaals een wasi is symptoom bestrijding als het probleem niet gevonden wordt, want wat was je dan weg als je het voor je zelf niet kan benoemen.

Bidden i.c.m. een kringskien watra kan wat verlichting brengen, waardoor je misschien beter kan gaan begrijpen wat nu echt het probleem is waarom alles gaat zoals het gaat. Ik neem aan dat je al de nodig "dromen gehad hebt".
Het feit dat je nu zwanger bent moet je aanzetten tot het nemen van verantwoordelijkheid.

mvg

.




Tide mi na kotokoi boi ma'anga leri kisi sabi mo tron Dompo.
Gast

biggirl88

bewerk
Re: Een wassie voor iedereen.
« Reactie #3 Gepost op: 07 februari 2013, 19:20 »
Houdt dit in dat je de adviezen naast je neergelegd heb en er verder niks mee gedaan hebt?Het is niet dat ik ze naast me neer heb  gelegt men wist gewoon niet waar men het over had en ik dacht o ik heb geen ervaring ze zullen wel gelijk hebben en het enige waar het in resulteerde was dat mijn kinderen in problemen kwamen na die wassie. Een vreemde Iraneese vrouw die mij op straat tegen kwam sprak me aan en heeft me deels gehopen om het geen ze verergert hadden terug te brengen. Men had juist dingen gedaan om mij en mij kinderen achter te houden terwijl ik een persoon ben die graag alles en iedereen helpt en wil dat we allen vooruitgaan.

Bidden is een passieve actie, alleen met bidden komt er geen oplossing. Je geeft aan te voelen dat er iets niet klopt.
Dan weet je meestal ook waar dit vandaan komt en wat je eigen bedrage is het het geheel. Ik geloof dat mijn bijdragen was te veel om andere te geven en ze te helpen financieel moreel en emotioneel waar door mensen dachten en nog steeds denken dat mij alles voor de wind gaat. de rede dat ik bid is omdat ik merk dat er een enorme boosheid in me schuil gaat en bang ben dat dit explodeert. want ik ben heel lief en zacht maar ik weet ook dat ik een ander kant heb. Start eerst met het oplossen van je eigen bedrage van het probleem dat je ervaart. dat doe ik ook zo goed en zo kwaad ik kan door mensen zo min mogelijk te hepen en me afzijdig te houden, want ze gaan zo ver dat je zelfs je huis en baan verloor door jaloezie en dat terwijl je ze heb geholpen nee nadat de iranese me heeft geholpen ben ik anders tegen de dingen aan gaan kijken. Alleen sommige dingen willen zich zelf niet oplossen zelfs instanties krijgen het niet voor elkaar het enige dat ik te horen krijg is ja maar mevrouw dat kan niet en dat klopt niet ze beginnen de strijd dan aan zodat ik krijg waar ik recht op heb en iedereen geeft dan de strijd op want ze kunnen niet meer tegen alle onterechte tegenslagen. voorbeeld werk 40+ uren per week heb recht op 2100 netto per maand krijg maar 830 en mijn huur is 830 dit doet een deurwaarder en niemand kan het rechttrekken wij zijn al 6 jaar bezig en ik denk dat de lieve heer mij daarom deze zwangerschap heeft geschonken om er zorg voor te dragen dat ik geen stomme dingen ga doen want ik heb alle senarios al bedacht om de personen in kwestie een kop kleiner te maken. En zulke gedachten beangstigen meDoor het buiten je zelf te zoeken zal je lang blijven zoeken naar een oplossing en eventueel verwachten dat de wereld om je heen zich zal aanpassen aan jou,Ik ben realistisch genoeg om niet zo in het leven te staan vandaar dat ik het nu bijmezelf zoek  moet ik iets doen om schoonschip te maken kortom meneer ik weet het gewoon niet heb alles gedaan wat ik moest doen op zakelijke vlak emotionele vlak noem het maar op dus rest er voor mij niets anders over dan te denken dat ik het op culturele vlak moet zoeken alleen kan je helaas de mensen die hun gaven hebben gekregen om je te helpen niet vertrouwen want toen ik het probeerde wilde ze dingen hebben/ weghalen om er zelf beter van te worden en ook al heb je geen geld men vraagt zo veel gewoon niet normaal. is bijna hetzelfde als wachten op een winnend lot.

Je heb de eerste stap al genomen door in gebed te gaan. Je wilt geen geld meer uitgeven want je voelt je benadeeld, dit is de reden dat je ervoor kiest zelf de oplossing aan te dragen. Dan is je tweede stap nu doel bewust bidden. M.a.w. er is een probleem geconstateerd, een concrete oplossing heb je nog niet. Je speelt met de gedachte een wasi te nemen. De vraag is, is het een gedachte of een boskopu die je heb gekregen. Het is gewoon een heel sterk gevoel die ik heb dat ik me op culturele wijze moet wassen vandaar dat ik hier om hulp kom zoeken zodat ik het zelf kan doen alleen heb ik de kennis niet en ik wil ook geen dingen doen die mij of mijn naaste benadelen vandaar de vraag bestaat er een wassie om je schoon te maken

Uit het bovenstaande duidt je duidelijk aan wat je wilt, echter twijfel overheerst in jouw. Misschien omdat je je laat leiden door wat men vindt. Het gaat hier niet om wat men vindt, maar om jij wilt. Er zal "tig" methoden om je te ontdoen van het negatieve een wasi is er een van.  hier slaat u de spijker op zijn kop dat is wat ik wil

Nogmaals een wasi is symptoom bestrijding als het probleem niet gevonden wordt, want wat was je dan weg als je het voor je zelf niet kan benoemen.Wat ik weg wil wassen zijn de negatieve onterechte gedacht van andere die steeds op je praten maar ook het gevoel dat ik een laagje op me heb (gewoon een gevoel geen droom of zo) en als dat weg is kan ik een echte sweet watra baden want dat ik iets wat ik heel graag wil alleen heb ik het gevoel dat er iets niet op zijn plek zit bij mij. En natuurlijk als een ieder heb ik ook mijn goede dingen anders had ik het niet gered tot waar ik nu ben maar om het af te ronden. En de laatste tijd heb ik ook zin om naar SU te gaan maar ja geld is daar helaas niet voor. want het een heeft met het andere te maken. ben ook in geen 40 jaar naar SU geweest en dat trek me nu er op een of ander manier zeker de laatste 2 jaar

Bidden i.c.m. een kringskien watra kan wat verlichting brengen waar kan ik bijvoorbeeld de informatie halen om deze kringskien watra te maken?, waardoor je misschien beter kan gaan begrijpen wat nu echt het probleem is waarom alles gaat zoals het gaat. Ik neem aan dat je al de nodig "dromen gehad hebt".
Het feit dat je nu zwanger bent moet je aanzetten tot het nemen van verantwoordelijkheid. Ik heb nu veel meer drang om alles snel oporde te brengen maar dan wel op de juiste manier.


Hartelijk bedankt voor je opelijke vragen en ik hoop dat ik niet te vrijpostig overkom met mijn manier van antwoorden maar ik heb zo eerlijk mogelijk geantwoord  want wat jullie beiden zeggen zet me toch tot denken maar dan ook op een andere manier dan ik anders zou doen en eerlijk gezegt geeft het me weer hoop om nog positiever te blijven ondanks alles
mvg
Grantangi

.





*

Offline getyours

  • ******
  • 2212
    • Bekijk profiel
    • Tamare Sma Sani
bewerk
Re: Een wassie voor iedereen.
« Reactie #4 Gepost op: 08 februari 2013, 10:27 »
Odi,

Citaat
Hartelijk bedankt voor je opelijke vragen en ik hoop dat ik niet te vrijpostig overkom met mijn manier van antwoorden maar ik heb zo eerlijk mogelijk geantwoord  want wat jullie beiden zeggen zet me toch tot denken maar dan ook op een andere manier dan ik anders zou doen en eerlijk gezegt geeft het me weer hoop om nog positiever te blijven ondanks alles

Je heb geantwoord zoals je tegen de zaken op dit moment aan kijkt.
Toch lees je antwoorden terug. Kijk nu hoe vaak je in je antwoorden aangeeft dat als jij niet had....... dan was dit en dat niet gebeurt. Niks gebeurt zonder dat we iets niet zelf veroorzaakt hebben. Echter zijn we vaker geneigd om te zeggen wanneer er iets positiefs gebeurd "kijk eens hoe goed ik dat gedaan heb".  Maar wanneer het fout gaat dan heeft iedereen er voor gezorgd dat het fout gaan behalve wij zelf.

De oplossing van onze problemen zijn  hetgeen we zelf veroorzaken minus hetgeen men ons probeert aan te doen.
Als je het eerste elimineert dan weet je waar je de zere vinger op moet leggen. Het oplossen van het eerste is vaak moeilijker dan het oplossen van het tweede. Waarom simpel weg om dat we soms te koppig zijn om in te zien hoe fout we zelf bezig zijn. Door dat we fout bezig zijn sta je open voor negatieve invloeden waardoor derden vrij spel krijgen.

Dus je ziet uiteindelijk sta je weer bij je zelf.

Bigi Sma abi wan taki denki ye du bun dat no wan taki ye du bun.

Als de wasi zoveel voor je betekend, waarom heb je het dan nog niet gedaan? Je kan een tip krijgen maar stel dat het na het wassen weer niks oplost wie is dan fout de tipgever of jij die geloofd dat alleen de wasi de oplossing zal brengen.

- Breng in kaart wanneer je het eerst opviel dat zaken niet goed gingen.
- Durf zeer kritisch naar je zelf te kijken en probeer aan te geven wat je voor je zelf anders wilt zien
- Breng in kaart hoe u alles zou willen zien in uw ideale situatie

Wat betreft de wasi, binnen de familie zijn er altijd recepten informeer eerst bij uw moeder of vader of andere ouderen als deze er niet meer zijn of er is geen juist contact, dan mag je contact met mij maken. Een PM hoef je niet te sturen want die kan ik niet beantwoorden. Maar Google op tamare sma sani dan komt u me van zelf tegen.

mvg

Gast

Pikien Moesje

bewerk
Re: Een wassie voor iedereen.
« Reactie #5 Gepost op: 09 februari 2013, 16:21 »
odi odi,

Hartelijk bedankt voor je opelijke vragen en ik hoop dat ik niet te vrijpostig overkom met mijn manier van antwoorden maar ik heb zo eerlijk mogelijk geantwoord  want wat jullie beiden zeggen zet me toch tot denken maar dan ook op een andere manier dan ik anders zou doen en eerlijk gezegt geeft het me weer hoop om nog positiever te blijven ondanks alles

Je bent niet vrijpostig...je bent heel openhartig.
En je hebt onze manier van antwoorden ook begrepen; Er is een verandering in je denken aan en oplossen van je problemen. Dat is het allerbelangrijkste.......die nieuwe denkwijze behouden...Dan ga je ook je handelen veranderen. Kijk niet naar anderen.....die weten het altijd beter...En mensen zien iemand niet graag groeien of verder komen......Als je het slecht hebt, mag het echt niet beter met je gaan.
Je moet maar zo denken....als het goed gaat met mama gaat het ook goed met de kinderen. Want ook zij lijden onder deze situatie.

Krakti
Pikien Moesje

Gerelateerde onderwerpen