Egyptische goden | - Baaswaterval.nl
Header Praktijk Baaswaterval

Egyptische goden

  • 1 reactie(s)
  • 583 x bekeken
  • 1 reactie(s) 583 x bekeken
bewerk
Egyptische goden
« Gepost op: 09 november 2019, 20:36 »
Jaren terug droomde ik dat ik in een tunnel was en daar zag ik alleen maar Egyptische goden en tekens. En weer na jaren droom ik weer met Egyptische goden. En dit keer ware n ze afgebeeld op schilderijen. Ik moest en zal die schilderijen hebben. In het echte leven heb ik mij niet in deze goden verdiept. Wat kan dit betekenen?

bewerk
Re: Egyptische goden
« Reactie #1 Gepost op: 30 december 2019, 03:31 »
Jaren terug droomde ik dat ik in een tunnel was en daar zag ik alleen maar Egyptische goden en tekens. En weer na jaren droom ik weer met Egyptische goden. En dit keer ware n ze afgebeeld op schilderijen. Ik moest en zal die schilderijen hebben. In het echte leven heb ik mij niet in deze goden verdiept. Wat kan dit betekenen?

Gefeliciteerd, je bent een van de weinigen die deze link met winti kan verbinden mits je de juiste wegen bewandeld.

Als we het over Egypte hebben dan komt er veel meer bij kijken dan wat we vandaag de dag over egypte weten. Egypte is de nieuwe naam die aan dat deel van Afrika is gegeven na de invasie van de albinos. Het moet dus lijken alsof Egypte het land is van de huidige Egyptenaren om de historie en daarmee het begin der beginnen te doen verdoezelen. De huidige Egyptenaren en noord-Afrikanen bestonden niet eens in Afrika toen Kemet nog Kemet was. De originele naam van Egypte is Kem-Et beter bekend als Kemet en de hoofdstad die vandaag Cairo heet die heette toen; Kahir. Kem-Et staat voor ''black people'' and Kahir betekent 'mars'' (als in de planeet mars).

De meeste bonu's van vandaag weten dit niet en zien ook geen nut in om zich hier in te verdiepen.Dit komt omdat niet een ieder die naar Suriname, Amerika en de Caribbean is verkocht onderdeel maakte van dezelfde bloedlijnen. Niet alle Obia's hebben dus het recht om hierover te spreken met hun assi's omdat het hun in feite niks aan gaat op dit moment.

Toch is de overeenkomst met winti bijna identiek. Ik zeg bijna omdat er wat verwatering is tussen gekomen doormiddel van het proberen te vernietigen van deze informatie in de slavernij. De slavernij diende om ervoor te zorgen dat generatie op generatie zou vergeten wie ze waren en wat ze waren en waar ze vandaan kwamen. Dat is dan ook de reden dat de slavernij zo lang heeft moeten duren omdat er voor gezorgd moest worden dat de informatie werd uitgeroeid. Sommige bloedlijnen zoals de bakabusi nengre en anderen die aan de slavernij zijn ontsnapt hebben daarom nog pure informatie die momenteel word doorgegeven aan enkelen nazaten die de informatie zullen kunnen verwerken en ook aankunnen. Je moet puur zijn in je hart anders krijg je de sleutel niet. Er zijn bepaalden van ons die tot de bloedlijn behoren van deze Goden maar het is zeer gecompliceerd om hierover te praten op internet omdat 90% van de wereld nog niet eens zo ver is om te snappen dat ''Egypte'' in de tijd van de pyramides een tropisch regenwoud was net als Suriname met velen rivieren en kreken. De sahara kwam pas later door een voorval.

Kortom, deze dromen moet je niet negeren, het is een roep van je voorouders die je willen leiden naar de ultieme waarheid.Als je de code hierin unlockt zoals ik heb gedaan, dan krijg je een atoombom aan informatie.

Het probleem is dat als je niet stevig in je schoenen staat je ook gek kan worden want zoals ik al zei, de wereld is nog lang niet zo ver en rijp voor deze informatie en als je snapt hoe en wat er echt speelt dan zal je je erg eenzaam voelen in de wereld want niemand gaat je begrijpen of snappen. De informatie kan te overweldigend zijn en je kan gek worden.

Mag ik vragen wat je afkomst is?


Gerelateerde onderwerpen