hoe neemt een winti bezit van iemand? in Winti | Algemene vragen
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

hoe neemt een winti bezit van iemand?

  • 2 reactie(s)
  • 2737 x bekeken
  • 2 reactie(s) 2737 x bekeken
Gast

mooi

bewerk
hoe neemt een winti bezit van iemand?
« Gepost op: 01 september 2009, 13:52 »
kenners graag zou ik willen weten hoe een winti bezit van zijnuitverkoren asi neemt.moet deze eerst toestemming vragen /krijgen van een andere macht/kracht?

doei




Gast

ingima

bewerk
Re: hoe neemt een winti bezit van iemand?
« Reactie #1 Gepost op: 02 september 2009, 09:55 »
heb geleert dat als iemand slaapt en alles en iedereen weg is hebben ze kans en tijd bezit van je te nemen.hoop dat ik je hiermee heb kunnen helpen.

Gast

Kondre piking

bewerk
Re: hoe neemt een winti bezit van iemand?
« Reactie #2 Gepost op: 02 september 2009, 10:19 »
odi,

Dit vraag ik mezelf ook af want de keuze word toch heel zorgvuldig gemaakt, en als de konfo’s besloten hebben jou als asi te nemen zijn ze toch voor de rest van je leven aan je gebonden? Of is het ook zo dat een winti kan beslissen je te verlaten als je geen gehoor geeft aan hem/haar?

Want ik ken iemand die geen gehoor gaf aan de waarschuwingen die hij kreeg van zijn konfo’s (hij deed wat dingen die de konfo’s hem verboden hadden te doen, waardoor hij zijn lichaam vuil maakte). Op den duur waren zijn konfo’s het zat en die schoven op(keken vanaf een afstand naar hem) waardoor hij dus bloot stond voor veel kwade geesten. Hij moest zijn leefwijze aanpassen en zijn lichaam schoon wassen voor de konfo’s weer naast hem zouden staan. Dit is inmiddels al gedaan en alles gaat weer goed met hem, maar mijn vraag hierover is: gaat het altijd zo of gaan er ook wintie’s gewoon weg nadat je geen gehoor aan hen geeft(ik bedoel hiermee een famiriman winti of een wintie van een plek die je zag en je is komen beschermen, geen bere of ede winti).

gr,
kp

Gerelateerde onderwerpen