Hoe weet ik dat mijn kind een reincarnatie van een bigi sma is? in Winti | Algemene vragen
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Hoe weet ik dat mijn kind een reincarnatie van een bigi sma is?

  • 16 reactie(s)
  • 11630 x bekeken
  • 16 reactie(s) 11630 x bekeken
bewerk
Re: Hoe weet ik dat mijn kind een reincarnatie van een bigi sma is?
« Reactie #15 Gepost op: 17 maart 2012, 02:42 »
Ai hoe weet je het nou echt?? :sarcastic:

ik was vroeg zelfstandig en rijp, weet sommige dingen "gewoon', krijg voorspellende dromen, kan mensen vertellen dat ze zwanger zijn voordat ze het weten of zelfs ook maar vermoeden etc Ik verdraag het niet als iemand mij een opdracht geeft, als je het netjes vraagd doe ik het wel. ik verdraag het niet, heb het nooit verdragen als kind behandeld te worden :grrrrrr:. Ik weet precies wanneer iemand liegt en ik haal de waarheid uit mensen :whistle:. en soms heb ik van die echte schoonmaaktbuien en soms laat ik alles gewoon liggen. Ik lust geen oud eten (eet het soms wel)
ik kom niet na een dosu en er is niemand overleden, (denk ik) toen mijn moeder zwanger was van mij. Het hoeft toch niet perse zo te zijn dat iemand op jou gereincarneerd is, het kan ook een gave zijn. Kan het niet een karaktertrek zijn??  :oops:


Gast

Marieke

bewerk
Re: Hoe weet ik dat mijn kind een reincarnatie van een bigi sma is?
« Reactie #16 Gepost op: 30 januari 2020, 12:45 »
Is een moelijke, denk dat je dat pas echt kunt ondekken via hypnose. Mij is ooit gezegd dat ik de reincarnatie ben van Maria Magdalena. Ben vrij nuchter om deze zaken zomaar te geloven maar is wel zo dat ik hetzelfde zachte karakter heb en me ook hebben laten misbruiken in mijn leven.


Gerelateerde onderwerpen