mijn ervaring met communiceren met konfo's middels krabasi in Winti | Algemene vragen
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

mijn ervaring met communiceren met konfo's middels krabasi

  • 0 reactie(s)
  • 2269 x bekeken
  • 0 reactie(s) 2269 x bekeken
bewerk
mijn ervaring met communiceren met konfo's middels krabasi
« Gepost op: 18 december 2014, 19:52 »
goededag,

ik wil ook de merkwaardige ervaringen bij deze communicatie delen.

1
ik heb gemerkt dat er geen juiste manier is van dit doen, het is gewoon tussen je en je geestelijke begeleiders. Toen ik het al gedaan was kwam mijn moeder thuis en zei dat ik het verkeerd had gedaan. Dus dat mijn antw niet klopten. Ik heb toen mijn kalebas weer genomen en heb weer tot mijn konfos gesproekn, en ik heb ze uitgelegd wat ik dacht dat verkeerd was gegaan en als ze bereidt waren om mij weer antw tegeven op mijn vragen. Mensen ik kreeg gewoon dezelfde antwoorden alleen was 'ja' nu een beetje anders en 'nee' ook (wel volgens afspraak), na een tijdje zei ik tot mijn konfo's laten we het gewoon nrmaal doen hoe ik het al de vorige keer deed want dit breng verwarring. en ik kreeg als antw "ja"

2
Je kan gewoon relax met je konfo's praten, zij zijn immers je begeleiders, ze kennen je van top tot teen, ze zijn er al jaren met je en weten wat je voelt. gisteren had ik door dat ik heel erg relax zat dus een beetje schuin op die stoel en ook nog vrijer aan het praten was. Ik reallisserde me dat en heb het direct door gegeven dat het geen uiting van onrespect is, maar dat ik me een beetje vrijer naar ze toe voel. Ik heb ook bij gevoegd da ik ook denk/weet dat ze het weten. : ja

3
Als je geen geweldige band met ze heb opgebouwd (zoals ik) gaat de communicatie moeizaam, maar ik weet dat ik het nu beter zal opbouwen. met "ja" en "nee" kom je neit ver als je een leek ben, dus toen ik ingewikkelde vragen stelde en wist dat ik het antw geen ja of nee zou kunnen zijn heb ik gevraagd om het vanavond ( die bewuste avond)in een droom voor me te openbaren zodat ik weet wat ik moet doen.
Ik ben 1u in slaap gevallen en over 3 was ik wakker...........neks neks..........ik dacht tun in mnzelf: ik dacht dat ik een boodschap zou krijgen neks neks..
Daarna viel ik weer in slaap hoorde ik een stem die zei 'De tijd was te klein daarom droomde je niet'
daarna heb ik werkelijk iets gedroomd


                                                                                                                                        culturu boi





Gerelateerde onderwerpen