ik weet zelf niet waarom iemand geen eten van de vorige dag niet weer wilt opeten.zelf vind ik het zonde dat,wanneer bij mij thuis teveel eten is gekookt,om dit weg te gooien
ik weet zelf niet waarom iemand geen eten van de vorige dag niet weer wilt opeten.zelf vind ik het zonde dat,wanneer bij mij thuis teveel eten is gekookt,om dit weg te gooien.denk ook niet dat God het goed zal keuren.er zijn zoveel mensen op deze aardbol die zelf dagen,misschien ook nog weken zonder of heel weinig eten tot hun beschikking hebben.dit doe ik trouwens al jaren,mocht er teveel gekookt zijn,dan eet ik het lekker op de volgende dag ,zonder ooit iets van gemerkt te hebben.dit wilde ik even kwijt.soso loby
ik weet zelf niet waarom iemand geen eten van de vorige dag niet weer wilt opeten.zelf vind ik het zonde dat,wanneer bij mij thuis teveel eten is gekookt,om dit weg te gooien.
inderdaad afrihet gaat hier ook alleen maar om rijst zover ik weet mag jealle andere producten wel de volgende dag etenhet gaat om het basis voedselvlees groenten enz mag dus welinderdaad fajalobi brong brong is ook oude rijst net als rijstewafelsrijstchips,rijstkoekjes enz enzdus dit mag je ook niet eten dannet zoals je bv geen tomaat mag mag je ook geen tomaten puree.tomatensaus.tomatensoep,lasanga met tomatensaus enz..en ga zo maar verder....gr abeniba :mdr: