uitleg "ontmoeting met een zwarte raaf" in Winti | Algemene vragen
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

uitleg "ontmoeting met een zwarte raaf"

  • 2 reactie(s)
  • 1935 x bekeken
  • 2 reactie(s) 1935 x bekeken
Gast

miss_f

bewerk
uitleg "ontmoeting met een zwarte raaf"
« Gepost op: 18 mei 2011, 23:09 »
Odi allen,

Ik heb vandaag iets raars meegemaakt, het gaf mij tenminste een raar gevoel.

Ik liep rustig over straat en at een broodje. Uit het niets voel ik iets hards aan de rechterkant van mijn hoofd, en zie in mijn ooghoeken een zwarte raaf landen. De zwarte raaf bleef mij aankijken en volgde mijn voetstappen. Ik dacht dat raaf mij achtervolgde voor mijn brood, maar iets zei mij dat dit niet het geval was. Ik heb mijn brood in mijn tas gestopt en liep verder. De raaf ging overal mee, als ik naar links ging dan ging het ook mee. Als ik naar rechts ging was het ook daar. Ik kreeg een raar gevoel. Het maakte niet uit waar ik ging, de raaf vloog precies achter mij aan. Op een gegeven moment stak ik heel snel de weg over. Ik draaide me gelijk om en ik zag dat de raaf op de rand van de stoep naar me keek en ook bleef kijken. Ik was gedeeltelijk opgelucht omdat de raaf niet achter mij aan vloog, maar toen ik mij na een tijdje weer omdraaide zat het op een paal naar mij te kijken. Iets zegt mij dat dit niet zomaar gebeurde en dat het niet niets is.

Wat dit precies betekent weet ik niet. Mocht iemand hier iets in betekenen zou ik diegene dankbaar zijn.

Alvast een fijne avond verder.





Gast

SF (niet ingelogd)

bewerk
Re: uitleg "ontmoeting met een zwarte raaf"
« Reactie #1 Gepost op: 19 mei 2011, 08:05 »
Odi Miss

Wat mijn gevoel mij zegt,is dat het hier hoogwaarscheinlijk gaat om een zogenaamde "beschermer,engelbewaarder",die zich in een zwarte raaf manifesteert ....je voelde je achtervolgt en stak toen plotseling de weg over.
Wat zou er gebeurt zijn als je de weg niet was overgestoken,maar doorgelopen was.....wie zegt zegt ons niet dat het juist de opzet was om jou te laten oversteken om jou zodoende van een ...bijvoorbeeld dodelijk ongeval te behoeden.
Mijn gevoel verteld mij in ieder geval dat je in deze niet van het negatiefe moet uitgaan maar jou "bigiesma's"moet bedanken voor het behoeden.
Het had ook een zwarte kat kunnen zijn of een zwarte hond....deze dieren hebben van nature ook een slechte naam op cultureel en paranormaal gebied hetgeen eigenlijk in sommige gevallen onterecht is.

Ik hoop dat je hier iets aan hebt.

Gast

miss_f

bewerk
Re: uitleg "ontmoeting met een zwarte raaf"
« Reactie #2 Gepost op: 20 mei 2011, 18:21 »
goedemiddag SF,

Dank u wel voor uw uitleg en snelle reactie.
Ik heb hier zeker weten wel wat aan gehad.

Gerelateerde onderwerpen