Waarom krijg ik wintie in mijn dromen? Maar niet in het echt. in Winti | Algemene vragen
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Waarom krijg ik wintie in mijn dromen? Maar niet in het echt.

  • 2 reactie(s)
  • 3740 x bekeken
  • 2 reactie(s) 3740 x bekeken
*

Offline sarco

  • ******
  • 4956
    • Bekijk profiel
Odi CC leden,

Waarom, ik dat ter sprake breng is, omdat het een paar keer voor is gekomen dat ik wintie in mijn dromen kreeg.

De eerste ging het om 2 familie leden. Ze zochten ruzie met mij en wilden ook vechten. We waren samen in een huis.  1 van hen pakte een mes om mij neer te steken Wel, ik raakte direct in trance, pakte dat mes af, uit haar hand  en heb haar echt mishandeld. Dit gevecht ging zelfs door op het erf. Toen ik zag dat ze niet opstond, liep ik met grote forse stappen naar binnen en zei: ,,a mi na ............ foe a bere,,.
Toen ik dat zei, rende dat ander familielid naar buiten en zei vervolgens aan haar ,, a long joe sa tang long,,.

In  deze droom stonden mijn zus en ik ergens op een erf. Er stonden ook 2 hindoestaanse mannen in de buurt. Die 2 hindoestaanse mannen wilden stoer, tegen over ons doen. Ze deden bepaalde uitspraken en deden hetzelfde weer. En dat kwam echt niet leuk over bij deze hindoestaanse mannen.
Ze werden boos en gingen weg.  Ze zeiden dat ze terug zouden komen. We zagen ze terug komen. 1 van hen had een lange  keukenmes. Wij renden verspreid weg. Ik koos ervoor om naar achteren van het erf te rennen. Die man, met dat mes rende juist achter mij aan. Ik stopte uit het niets met rennen en wachtte  die man juist af. Dat was al een mooi gelegenheid voor die man om mij neer te steken.
Voordat hij die dodelijke steek toebracht , pakte ik zijn pols vast en haalde dat keukenmes uit zijn hand.
Ik veranderde direct in een ijzer sterke vrouw. Ik tilde die man omhoog en zei ,, mie apoekoe, no wang sma e mekie ka nanga mie,,. Deze man gooide ik, in buurvrouw haar erf. Terwijl ik ongeveer 3 meter van die schutting verwijderd stond.

Ik kreeg ook wintie in een droom waarbij ik een grote zwarte hond doodde.

Dezelfde familielid die mij neer wilde steken, wilde ik ook in een andere droom een mokerslag geven. Dit mens is echt een evil. Ze deed weer lastig en zei aan haar ,, mie e nak joe kiri no no de ,,
Ze daagt mij altijd uit in dromen. We hebben in het dagelijkse leven geen band met elkaar, door haar lelijke manieren.

Ik wil erbij vermelden dat ik nooit wintie in het echt heb gekregen. Wat ik wel voel, is alsof mijn hoofd begint te rijzen.
Ik voel ook aan als iemand is negatiefs op zich heeft. Mijn lichaam schud ( trilt ). Ik begin soms ook met mijn schouders te draaien.

CC leden begrijp me goed, is niet dat ik wintie wil krijgen. Ik wil alleen het verschil kennen of weten tussen wintie in je droom krijgen en geen wintie in het echt.

Ik weet niet veel, vandaar dat ik die vraag stel. ,, na lerie pasie mie brada nanga sisa,,.

,,Grantangie foe jepie mie nanga a aksie disi,,

Tang boeng,
Sarco

 




Gast

Prodo misie

bewerk
Re: Waarom krijg ik wintie in mijn dromen? Maar niet in het echt.
« Reactie #1 Gepost op: 15 juli 2013, 07:48 »
Odi Sarco,

Als je in dromenland vecht en dat het zo zwaar is dat wintie/obia komt, betekent dat er veel moet gebeuren. Zelfonderzoek is het beste en alleen jij en je zus, waarschijnlijk alleen jij, zal dit moeten oplossen. Furu kibri ini a bere.

Ik heb deze fase(n) ook moeten doorlopen, het was elke avond raak, soms vocht ik alleen, soms kreeg ik hulp, maar op een gegeven moment werd het minder en toen ik alles had gedaan was gedaan moest worden, wordt er wel gevochten, maar ik sta aan de kant te kijken.

Schrijf je dromen op, want na boskopu sang yu e kisi en leeft ze na, sommige mag je naar buiten brengen en sommige niet, vooral als het bere torie gaat. Kennis om bepaalde dingen op te lossen, dat na yu bigisma konie(s), die mogen nooit en te nimmer naar buiten.

Dit is mijn visie hierop, wellicht kunnen andere leden hierop reageren.

Bless,
PM

*

Offline sarco

  • ******
  • 4956
    • Bekijk profiel
bewerk
Re: Waarom krijg ik wintie in mijn dromen? Maar niet in het echt.
« Reactie #2 Gepost op: 15 juli 2013, 11:28 »
Odi Prodo misie,

Bedankt voor jou reactie.
Eigenlijk wil ik geen oude koeien uit de sloot halen, maar ik zal snel bepaalde punten ter sprake brengen.

Die droom van dat familielid heb ik ongeveer 3jaar terug gekregen. Er gebeurt heel veel die het daglicht, niet kan aanschouwen.
1 . Er zijn bepaalde uitspraken naar mij toe gedaan. Bv.,,na so jo tang en no wang sanie fie sa setie ,,.
2 . Ze wilde snel rijk worden en zocht een kleine man op. (bakroe). Nu zit ze opgescheept met haar mannetje.

Ik ben rustig van aard, maar zij zoekt juist ruzie. Die uitspraak van ,,na so jo tang en no wang sanie foe joe sa setie,,
deed mij vroeger wel pijn, maar ik ben al er over heen.
Als ik haar zie, lijkt het alsof ze niet bestaat voor mij. Ik kijk haar niet aan.
Wanneer bepaalde mensen DENKEN dat ze het beter hebben dan anderen, zien ze of kijken ze neer op anderen.
Als er een entiteit in de familie, is zal ik het alsmaar weten. En dat is gebeurd en heb haar erop gewezen. Mevrouw werd kwaad en deed deze uitspraak. Niets blijft schuil in de familie voor mij. Wat ik voortaan doe, is om mijn mond nu dicht te houden. ik ben uiterst voorzichtig geworden na dat dit gebeuren.

Als je wat bent gaan zoeken, moet je met je hebi blijven of zelf hulp gaan zoeken. Ik ben heus tevreden met dat klein beetje wat ik heb. Ik zag haar een keer in mijn droom waar er een klein meisje van 4 of 5 jaar haar een afgedonderd pakslaag gaf met een stok. Ik keek ernaar en liep weg. Ze zag dat ik keek en kwam op de plek waar ik was. Ze huilde, maar keek haar niet aan. 

Mijn moeder heeft mij altijd geleerd om GEEN enkele hebi ( bakroe ) te gaan zoeken om snel rijk te worden. Wees tevreden met datgene wat je hebt.

Die andere die wegrende in die droom, zag ik ook in een droom waar ze een baby had. Die baby was naakt en huilde zo hinderlijk. Dat irriteerde mij zodanig, dat ik die baby heb gerammeld met een houten pollepel. De baby schreeuwde maar door van de pijn. Toen ik wakker werd, vond ik het al vreemd dat ik een baby had gerammeld. En dat vond ik zielig. Ik zou dat nooit ik werkelijkheid doen. Later kwam ik tot besef dat het om een bakroe ging.
Met dit familielid heb ik nu vrede gesloten. Zij is verstandiger en wijzer geworden in het leven. Zij is met 360 graden veranderd. Ik ben daarom trots op haar. Ze werd gewoon beïnvloedt door die andere ( evil ).
Ik wil dit familielid zeggen wat ik met haar heb gedroomd maar ,, mie frede ,,.
Het is erg vervelend als je wat  in je droom hebt gezien en dat je bewuste persoon niet kan of wil benaderen om die boodschap door te geven. Als mens wil je graag een handje mee helpen, maar van actie komt reactie.

Wie zich bezig houdt met negativiteit, moet ver weg blijven van mij. En zo ook hetzelfde voor mensen waarbij alleen maar negativiteit uit hun mond komt.
 
Pluk de dag.

Tang boeng,
Sarco




 

Gerelateerde onderwerpen