Winties in de Bere in Winti | Algemene vragen
maak hier een luku afspraak
Header Praktijk Baaswaterval

Winties in de Bere

  • 18 reactie(s)
  • 6468 x bekeken
  • 18 reactie(s) 6468 x bekeken
bewerk
Re: Winties in de Bere
« Reactie #15 Gepost op: 04 februari 2012, 22:44 »
Odi Mi asi,

Dank is wederzijds binnen het winti gebeuren, dus dank ik jouw ook.

Odi nanga lespeki.
Leliambo na sabiambo
Anato fu kandiyaifo


Gast

Tata Jansi

bewerk
Re: Winties in de Bere
« Reactie #16 Gepost op: 20 februari 2012, 19:42 »
Mi Gado,

Ik lach me stuk hier. Vooral om de manier waarop Gnet-Neko zijn ongezouten mening post. Je doet me denken aan  Jacques d'Ancona jurylid van de miniplaybackshow vroeger.. Gewoon altijd direct en veelste eerlijk hahaha

Ik moet wel zeggen dat dit wel een van de redenen waarop ik nooit postte. Ik ben nu reeds een jaar bekend met dit forum maar pas sinds dit weekend heb ik besloten actief deel te nemen.
We zullen vaak ons verbale(schriftelijke) dekens gaan kruizen maar ik hou wel van die onbeschofte directe manier.. Ik heb besloten dat ik het me niet persoonlijk zal laten opnemen.. hahaha I'll try atleast.

Oja Inhoudelijk sluit ik me aan bij Gnet Neko ove dit onderwerp.


bewerk
Re: Winties in de Bere
« Reactie #17 Gepost op: 21 februari 2012, 15:50 »
Lespeki odi,

Er bestaat een groot verschil tussen een pittige reactie en een onbeschofte reactie.
Ik wil wel de verbale degens kruisen als we aan het end iets van elkaar leren.
Maar als het om her dehenkruisen gaat dan hou ik me stil en doe ik alsof ik het niet weet.

De site is niet van mij en ik zie dus niet in dat je zoals je zegt door mij dik een jaar niet heb gepost?????????
Het is hier vrij om je mening te geven ongeacht wat gnet van denkt hoor, dus die schoen past mij niet vriendelijk bedabkt voor uw gift. Het zal wat moois zijn omdat iemand anderen aanzet tot het roepen van gnet is onbeschoft dat ik niet meer zal posten ????. Ik zit niet hier omdat men me lief leuk en aardig moet vinden, de informatie die ik post moet op zijn waarde getoetst worden. Ik ken Jacues..... Ook niet dus weet niet als jouw vergelijking klopt, ma mi na mi.

Maar ik weet niet als dat onbeschoft te
Noemen is als de topic starter 3 vragen stelt en niemand antwoord geeft op de vragen maar de topic verlaat en een andere topic behandelen. Ben ik dan onbeschoft ?? als ik een reminder geef van de topic en vraag naar een bijdrage gerricht op de topic. Zijn wij die bemoeienis wensen met de winti relegie, zo wanordelijk dat wij bij elke topic de draad verliezen en eindigen in een oeverloze persoonlijke discussie of een totaal ander onderwerp.

Controleer de topics maar voor je zelf, iemand start een topic over zelfbevrediging. Uit het niets komt iemand aanzetten met iets over beffen. Wil je over beffen praten start dan in God's naam een topic over beffen het kost je geen cent. Ben ik onbeschoft als ik daarop wijs???. Iemand start een topic over de ampuku en we eindigen bij de yorka zonder dat de topic behandeld is. Zijn we zo wanordelijk??? Dat we niet structureel en functioneel van gedachten te wisselen zonder te letten op de andere en blijven bij het aangesneden onderwerp. Zo functioneren we toch niet in een werkbespreking. Waarom doen we het hier wel???.

Ik heb al het antwoord gegeven. We zijn niet wanordelijk want bij andere gelegenheid blijven we keurig bij het onderwerp van gesprek zonder te letten op de andere.

Maakt mij ook nier uit hoe vel de reacties zijn hoor ik groet altijd aan het begin en aan het end uit respect voor het Goddelijk deel in de mens, kan dat ik via mobiel post dat het ergens niet staat dan is dat het ongemak van typen en verzenden via mobiel. Maar goed ik ben er op CC en voel me niet meer dan niemand, in de discussie ben ik super fel en direct zakelijk, maar onbeschoft......?

Lespeki odi




Gast

Tata Jansi

bewerk
Re: Winties in de Bere
« Reactie #18 Gepost op: 21 februari 2012, 19:02 »
Hi Gnet Neko,

Even voor de goede orde, want het lijkt nu alsof ik je persoonlijk aan het aanvallen bent en dat is niet mijn bedoeling.
Jij bent niet de reden geweest waarop ik hiervoor niet wilde poste. Ik doelde op de wijze waarop vaak met elkaar werd omgegaan in mijn ogen. Ik vind dit forum een ideaal middel om van elkaar te leren. Mits het gaat om de inhoud en er opbouwend met elkaar word omgegaan.
Naar mijn mening gebeurd dit niet altijd.

Vaak vind ik je bot reageren en soms ook onbeschoft dit staat los van het feit dat ik inhoudelijk je punten begrijp. Het gaat mij om de wijze waarop er word gecommuniceerd. Maar dit bepaald een ieder zelf en iedere actie creert een reactie.  Soms word er daardoor aan de doel voorbij gestreeft.

Anyways.

So so lobi van mijn kant. Doe je ding en gelukkig delen we niet allemaal dezelfde mening.

Gerelateerde onderwerpen