Pa winti en Aïsja | - Baaswaterval.nl
Header Praktijk Baaswaterval

Pa winti en Aïsja

  • 1 reactie(s)
  • 4719 x bekeken
  • 1 reactie(s) 4719 x bekeken
bewerk
Pa winti en Aïsja
« Gepost op: 01 november 2013, 21:16 »
Hallo allemaal ik ben pit357 en heb onlangs een wasi gehad moet zeggen dat het voelt als thuis komen dingen gaan beter in leven voor mij, ik heb een paar vragen misschien dat iemand mij kan helpen?

In het het begin toen ik die wasi pas had gedaan lieten de wintis zich zien als dieren leguaan, een rode/bruin python, en een zwarte duizend poot met soort klauw dat uit het mond komt om eten naar binnen te brengen? Langzaam maar zeker laten ze zich ook zien als mensen het begon toen met die zwarte duizend poot liet zich zien als een aruwak Indiaanse vrouw in een zwart gewaad en ze had een ook zwarte verdere kroon op wie kan dat zijn?

Ook die rode/bruin python liet zich zien als een aruwak Indiaanse man met een rood/bruin gewaad aan en hij droeg ook een rood/bruin verdere kroon? En hij was met een vrouw die zwart site gewaad aan had en zij had ook een verdere kroon zwart wit?

Ik hoor graag van mensen die mij kunnen helpen
Alvast bedankt.

*

Prodo misie

bewerk
Re: Pa winti en Aïsja
« Reactie #1 Gepost op: 03 november 2013, 09:21 »
Odi Pit357,

De dieren en de mensen zijn jouw begeleiders en hoe ze zich vermommen. Deze vermomming heeft te maken met het feit dat mensen in je familie op zoek zijn naar ze. Op deze manier kunnen zij zich manifesteren en dat laten ze weer aan je zien.

De zwarte kleding is hun bescherming. Meestal als je dit ziet, betekent dat zij generatie(s) hebben overgeslagen en jij bent de juiste persoon, aan wie ze zich nu vastklampen.

Wees gezegend met zulke begeleiders, ze bezitten heel veel wijsheid en kennis. Je begeleiders leven in het water, ze staan in hoog aanzien en macht.

Ik hoop dat je hiermee uit de voeten kan.

Bless,
PM


Gerelateerde onderwerpen